instalacia iOS 9.3.3 beta

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes instalacia iOS 9.3.3 beta

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    howoarang
    Účastník (Participant)

Zdar hosi, mam na svojom iPhone SE nainstalovanu betu iOS 9.3.3.
    Ide o beta verziu s oznacenim 13G12, co by mala byt beta 1.
    Nainstaloval som to cez OTA update s pouzitim beta profilu. Zistil som, ze od 29.6. by mala byt k dispozicii uz 4. beta, no mne to ponuka len iOS 10, ktory si tam nechcem davat. Ako teda nainstalujem novsiu betu 9.3.3?

JFK.
    Účastník (Participant)

beta profil ti určite ponúkať iOS 10 nemôže, lebo iOS 10 ešte nie je public beta, ale len developer, takže vymaž si ten developer profil čo tam máš, stiahni si public beta profil a tak si vyhľadaj aktualizácie, dnes naskočila iOS 9.3.3 public beta 5, a fakt netuším čo tam dolaďujú, toto vyzerá že bude najstabilnejšia iOS verzia vôbec.

iOS 10 public beta bude pravdepodobne za 2 týždne, kedže dnes vyšla developer beta 2.

howoarang
    Účastník (Participant)

no skusal som ten profil vymazat a opat nainstalovat a ponuka mi to potom pri aktualizacii opat iOS 10 beta 2.
    Takze som to spravil inak a to:
    – stiahol som IPSW pre moj iPhone SE, konkretne verziu iOS 9.3.3 beta 5, 13G34
    – pomocou iTunes som to nahodil do iPhonu a beziii.

link na IPSW:
    https://www.reddit.com/r/iOSBeta/comments/4rldc6/official_apple_ipsw_links_for_ios_933_beta_5/?”

JFK.
    Účastník (Participant)

to je zvláštne, k iOS 10 by ťa pustiť nemalo… aj keď akurát pozerám v nastaveniach, že môj iOS 9 beta profil expiroval 1.7.2016… čiže teraz sa už dá zrejme stiahnuť len beta profil na iOS 10, čo by ale nemalo ísť, kedže public beta verzie ešte nie sú…(a tak či tak, public beta profil nie je developer profil)

chaos a nechapem :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Tak dnes vyšla iOS 10 public beta, zrejme ti to išlo o čosi skor :-)))

howoarang
    Účastník (Participant)

iOS 10 beta 2 (14A5297c) som nahodil este vcera na iPad prostrednictvom update cez developer beta profil. Zatial to slape bez problemov.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.