iMovie

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    uniqat
    Účastník (Participant)

Ahojte. snazim sa nieco naucit v iMovie a idem podla tutorialov. no dosiel som na par nezrovnalosti. mam zakladne imovie 10.0.1 myslim ze novsie free nie je. ake su rozdiely medzi 10 a 11. zda sa mi to alebo sa napriklad v imovie 10 neda zmeni farba gradientu v titolkoch. alebo sa to danejako? ci to je upgrade ktory ma len imovie 11? zda sa mi ze v 10tke sa nedaju menit vsetky parametre efektov a tal :/ alebo ako je to s tym imovie.. je len jedno? ci je free a platene. ak vie niekto poradit budem vdacny za kazdy radu.

uniqat
    Účastník (Participant)

nikto nevie poradit? viem ze trosku odveci ale podla nazoru ci rady sa zariadim do buducna..

joer
    Účastník (Participant)

Posledny iMovie je paskvil, ktory na pohlad vyzera pekne, ale je to s nim ako s FinalCut Pro X. Orezali funkcie, zle sa v tom orientuje, predpokladam ze to budu robit ako s iWorkom-doplnat postupne co im ludia nahadzu na hlavy. Kym som ja prisiel na to ze ako pridat prechody, pisma- skoro ma porazilo. A to robim s iMovie od jeho prvej verzie. Proste ak mozes zostan pri verzii s iLve 11.

joer
    Účastník (Participant)

iLife teda

uniqat
    Účastník (Participant)

vies mi porait kde to stiahnut? :/ tu konkretnu poslednu verziu ktora je este bola okej..

joer
    Účastník (Participant)

Daj svoju email adresu, nebudem tu davat link.

uniqat
    Účastník (Participant)

Dakujem :)

majdy
    Účastník (Participant)

Nemyslím si, že posledná verzia je paskvil. Akurát predvčerom som v nej robil po prvykrát a milo ma prekvapila. Priznávam sa, že som hľadal čo som chcel a chvíľku dlhšie mi to trvalo, lae to je len tým, že som bol zvyknutý na starú verziu. Nová verzia je určite slušná a nechýbalo mi tam nič. Final Cut je profi nástroj, iMovie je len jednoduchá verzia pre každého, ktorá ponúka základ.

Čo konkrétne tam nieje joer?

joer
    Účastník (Participant)

Napr. moznost nastavit si export audia a videa /existuje to okresane pod Share co uz mi pripomina Start pod Win/, moznost si vybrat kodek aky potrebujem, ked som v iMovie 9 klikol na pridanie zvukovych efektov tak mi vybehla moznost pridat hudbu s GB, iTunes, moja hudba na harde, hudba bola triedena do Animals, Priroda, atd. teraz je to umiestnene kdesi hore pod stromovou strukturou ala Windows, nelogickost tohoto umiestnenia je zarazajuca, zo spodnej listy musim ist do hornej, predtym sa mi vysunula hudba, fotky, titulky z boku, nelogickost ked mam natiahnutu Library zo starsieho projektu tak musim ist do + hore, pridat novy projekt a az potom sa objavia vlavo dole Contens menu s Hudbou, zvukmi, fotkami atd. A to len co som si v kratkosti spomenul.

joer
    Účastník (Participant)

Dalsie skusenosti:

– v audio stope nejde označiť časť stopy a tej jednoduchým ťahaním znížiť hlasitosť

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.