iMac 27 mid 2011, nevie nabootovat ani do bootable usb

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iMac 27 mid 2011, nevie nabootovat ani do bootable usb

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Tony M
    Účastník (Participant)

Ahojte, obraciam sa na Vas s otazkou ohladne mojho iMacu 27, mid 2011. Dnes pocas bezneho pouzivania safari mi zacal blikat obraz na bielo a potom sa objavila cisto cierna obrazovka a nic sa nedialo. Vypol som ho a odvtedy nechce nabootovat v polke sa zasekne a rozsvieti sa biela obrazovka. Skusal som resetovat ram, nepomohlo, skusal som vytiahnut 2 zo 4 ram a na striedacku skusit po 2 ci nieje tam problem, nepomohlo. Najhorsie je to, ze mi nechce nabootovat ani do bootable usb, cize to asi nieje soft chyba a aj keby bola neviem reinstalovat pc. Mate niekto skusenost co sa mohlo stat a pripadne ako to opravit ? Nech viem ked pojdem do servisu co cakat. Ram to asi nieje, hdd asi tiez nie, kedze mi nebootuje ani do bootable usb. Jablcko svieti zvuk to vyda aj sa nacitava tak verim ze to nieje ani cpu. Napada ma iba gpu, respektive neviem co to moze byt, za kazdu Vasu radu budem vdacny. Dakujem pekne

????
    Účastník (Participant)

:-)

lubeno.s
    Účastník (Participant)

Mal som rovnaky problem. Vadna graficka karta.
    Kontaktuj: servis@swisshp.sk
    Reklamoval som iMac 27 i7 2011 kupovany 10/2012 a vymenili kartu zadarmo.

lubeno.s
    Účastník (Participant)

Zabudol som spomenúť ze mzone chceli 700až800€ a iný servis 550€ za opravu.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.