- Toto téma obsahuje 24 odpovedí, 7 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 10 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Nezaradené › iMac 27 – i5 alebo i3
je možné, že mi to padalo kvôli tomu, že bol imac ľadový??? Chladný. Ako som prišiel domov, tak som ho zapol. Nemohlo sa stať, že nejaká súčiastka bola moc studená? Napr. ramka?
Je aj to mozne. Mac ma tiez urcitu operacnu teplotu. Zima mu vlastne nevadi ale kondenz ktory by sa teoreticky vytvoril vo vnutry pristroja uz ano. Elektronika by vzdy mala chvilku asi 30 minut ostat nezapnuta z prechodu zo zimy do tepla aby sa pristroj zohrial a kondenz neposkodil vnutornu jemnu elektroniku (hlavne notebooky v tomto rocnom obdobi), toto plati pri televizora az po pocitace – vsetko co sa zahrieva. Ja som na pocitaci z 1998 mal pokyn nezapinat ho 24 hodin aby sa aklimatizoval :D
boze, macblogger, to bolo pred 12 rokmi… teraz uz maju vo vnutri predsa spongiu! :)
Len zdoraznujem ten cas, az 24 hodin, vtedy to bolo nieco mimozemske :D Co je veeeelmi dlhe cakanie na zapnutie pocitaca.
tak ako fici mac?
momentalne sa tiez rozhodujem medzi i3 (3,2 dual) a i5 (2,66 quad)
problem je ze novy i3 zozeniem za 1700 a i5 je starsi typ, pokial viem dokonca late 2009 a v testoch sice vychadza o par percent lepsie i5 ale predsalen to je pouzivany stroj…