- This topic has 32 odpovedí, 23 hlasov, and was last updated pred 7 years, 2 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iĎakujeme
Veľmi ma mrzí, že taký skvelý macserver si nespomenul. Zaspomínajme si spolu, a vzdajme hold jeho pamiatke. Thx Steve
aj ja sa pripájam …
ĎAKUJEME !!!
Detto
velke thanx Steve..
Veru THX Steve! Keby tu stale bol, fail s mapami by tu nebol. A keby to vyslo neospravedlnoval by sa ako Tim,ale ihned by ponukol riesenie. A ludia,ktori na tom pracovali, by uz boli mimo…
RIP Steve
:DD to nemyslíte vážne
ono pri takychto temach ani niet divu ze ludia nas jablckarov maju za slepych blaznov…nezabudnite na obetne dary
Co je zle na tom, ked si ludia spomenu na zakladatela spolocnosti, ktora urobila velku dieru do sveta technologii ? Tento clovek urcite nebol beznym clovekom a zasluzi si minimalne par slov v den jeho umrtia. Nevidim na tom absolutne nic oveckarske ani podobne…
Tak ten rok pekne rýchlo ubehol, pamätám si ako to ešte nedávno bolo keď som otvoril Facebook a tam som uvidel tu správu. Stále mi chýba, tá jeho show pri predstavovaní produktov, tie jeho pikošky čo vedel vždycky spraviť v súkromnom živote…
Tim Cook sa snazi, ale je to skor trapne ako uzasne. Ale mozno casom to bude ok. No Steve bol Steve!
„I skate to where the puck is going to be, not to where it has been. And we have always tried to do that at Apple.“
……… ja len dufam, ze Tim NEZABUDOL a stale to plati?….
the Genius … thx Steve ;)
Aj ja sa pripájam. iThank You Steve.
Steve bol úžasný. Škoda ho, fakt mám pocit že Apple od jeho smrti pomaly ale isto klesá.
„A year ago today, Steve Jobs died of Pancreatic Cancer. He literally died from PC.“
Marian1292, mas pravdu, presne preto maju akcie apple historicke maximum… Ze este ludi bavia tieto reci ako to ide s apple dole…
Benne: akcie AAPL sú momentálne na 652.59, čo je oproti 700 čo bolo po uvedení iP5 dosť málo :) ale taktiež nesúhlasím, že by to šlo s Apple dole vodou, hlavne najbližších minimálne 5 rokov budú čerpať nápady a taktiku S.J.
RIP