HP laserjet 1600 netlačí farebne

Domov Diskusné Fóra Nezaradené HP laserjet 1600 netlačí farebne

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    framil
    Účastník (Participant)

Ahojte…Keď som kúpil macbook 13, zisťoval som ako urobiť, aby moja tlačiareň tlačila aj farebne. Našiel som na fórach a aj inde, že mám nainštalovať foo2zjs, foomatic, gplgs… urobil som tak a tlačiareň som ešte pred tlačou prepol v Layout na colour. Super mi to fungovalo…Lenže teraz po čistej reinštalácii Leopard (ja viem, windovsácky zvyk….polepším sa) som znova nainštaloval ako predtým, no na tlačiarni namiesto tlačenia len blikne kontrolka aj s displayom a nič… Ako keby nechcela zobrať farebnú tlač. ČB mi tlačí bez problémov. Skúšal som už všeličo, ale neviem si rady…Potrebujem farebnú tlač ako soľ, prosím poraďte….Veľká vďaka…

framil
    Účastník (Participant)

nik z vas nepouziva laserjet color 1600? Snad nemate vobec s farebnou tlacou ziaden problem? Skuste aspon napomoct, pls.

mrzo
    Účastník (Participant)

nedosiel toner? :-)

framil
    Účastník (Participant)

nie, toner je plny…ved ju pouzivam na manzelkinom PC….a ona ju ma zdielanu…Ale skusal som ju napojit aj na priamo k mac….No aj tak pouziva ovladac foomatic….Nechapem ako aom to mohol na 1. krat spojazdnit a teraz ani za svet…

renad
    Účastník (Participant)

no prejdi si ten postup inštalácie foo2zjs, foomatic, gplgs, … ešte raz, či si niečo nazabudol …

framil
    Účastník (Participant)

PRISIEL SOM NA TO…Totiz nasiel som postup na jednej nemeckej stranke, kde user okrem postupu ponukal aj zozipovane subory na instalaciu….Po nainstalovani tlaciaren ide super a aj farebne. Tym som zistil, ze subor foomatic 4…RIP (ktory je novsi ako ten co som teraz nainstaloval) robi neplechu a nekompatibilitu s tlaciarnou….Takze znova sa mi potvrdzuje – starsie – lepsie…Vdaka renad a mrzo…

renad
    Účastník (Participant)

Gratulujeme … :)

tomasno1
    Účastník (Participant)

prosim ta mohol by si mi dat link na ten web. mne sa na HP color laserjet 1600 neda vobec tlacit. v praci mame viac tlaciarni nazdielanych ale na tejto farebnej sa mi tlacit neda, Mac nema ovladace na nu.

framil
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.