Hladáme šikovných redaktorov

Domov Diskusné Fóra Ostatné Hladáme šikovných redaktorov

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    Príspevky
  • #104268
    Think
    Účastník (Participant)

    Hladáme šikovných redaktorov

    Zakladáme nový apple web magazín a hľadáme ľudí do tímu, najlepšie ak už máte s písaním článkov a recenzií skúsenosti, no nebránime sa ani nováčikom ak máte talent a chuť. Prvé 2 týždne sú skúšobné, potom sú články za dohodnutú odmenu. Samozrejme musia spĺňať istú kvalitu.

    V prípade záujmu píšte na think@centrum.sk

    Tešíme sa na spoluprácu.

    #401646
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Seriozny projekt, mail na centrum.sk a hladaju sa redaktori na konkurencnom webe :) to je mile.

    #401647
    macblogger
    Účastník (Participant)

    A milujem to pouzivanie sameho seba v mnoznom cisle ako hladame, zakladame, nebranime, tesime :) pritom je za tym stredoskolak, ktory si kupil sotva domenu, na ktorej zjavne nevie ani spojazdnit email, ked je to na centrume a vela gramatickych chybiciek je v texte, takze o ziaden seriozny redakcny tim, do ktoreho hladaju ludi sa nejedna…to su chybicky strednej skoly….týmu sa pise tímu, lebo je to tím a nie tým, potom zabudnuta ciarka a najlepsie je na tom to, ze zjavne netusite proti comu idete, macblog je tak rozbehnuta vec, s pagerankom, s reklamami, s redaktormi, s clankami a hlavne alfou a omegou prosperujucej stranky – a to zivym, diskusnym forom, takze nejaky wordpress hosting na kolene na novej domene, nie je sanca, je to skor k ustvaniu, tato diera na trhu je zaplnena. Odporucam sa zamerat na nieco ine ako chytat k sebe chudakov co budu dva tyzdne pisat zadarmo…

    #401648
    iFiko
    Účastník (Participant)

    stacilo mi, ked si napisal “do tymu”. dufam, ze ty redaktor nebudes :D

    #401650
    macblogger
    Účastník (Participant)

    iFiko ale kdeze on nepotrebuje byt :) on praveze si robi svoj TÝM, kde budu ludia co to vedia, on ich bude mat pod palcom a platit love cashovo :)

    #401651
    raul
    Moderátor

    No veruze, macblogger to zhrnul :)

    #401653
    magero
    Účastník (Participant)

    Ja sa hcem prydat :)

    #401654
    Think
    Účastník (Participant)

    Ja redaktor nie som, inak by som tu nehladal.., sme dvaja, ťahá nam na 30, je tu veľa apple fans nevidím dôvod to nevyužiť….business mail z dôvodu 2 týždňovej skúšobnej doby je zatiaľ neverejný. Kto má záujem, tam je mail, kto nemá buď mi topujte inzerát alebo obchádzajte. Simple.

    Keď sa nikto neozve tu, ideme na webtrh.
    Blog a fórum nebude na wordpresse, ale pekne napísaný nodeBB, kolega je programátor s 10 ročnou praxou. A to že som niekde nedal čiarku a napísal tým miesto tím? :) prosím Vás… kto z vás nerobí chyby? ktorý portál ich nerobí? ..

    A keď sa jedná o odmenu, dobré články budú zaplatené hneď. 2 týždňová skúšobná doba je skôr priestor na rozhodnutie o spolupráci.

    #401655
    raul
    Moderátor

    Skor som myslel to, ze zhanat redaktorov na konkurencom blogu je na medziach etiky.

    #401656
    Think
    Účastník (Participant)

    To asi áno, ale je to ideálne miesto, kde nájsť nadšencov, ako vravím ak nie tu, tak webtrh, ale tu je celkom dosť apple fans, btw nemám pocit, že by to tu nejako žilo, za posledných X rokov som tu nevidel žiaden progress, a tvrdiť že macblog je vrchol slovenského apple magazinu je trochu prisilné..Skôr mám pocit že to tu zapadá prachom a že sa tu o to nikto nestará.

    #401659
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Aky ma zmysel skryvat svoj super incognito mail ? Meno na macblogu je think, mail na centrume je think, moje pavucie zmysly mi nasepkavaju, ze aj web bude think.sk (kedze domena je registrovana).

    Hladat ludi tu je ale pekne svinstvo, lebo tato stranka sa vyvijala roky, chcelo to vela casu a usilia a zrazu niekto pride, ked to tu vsetko fici a vsetci su na macblogu v style, ahojte chcem spravit konkurencny web tomuto webu, vdaka ktoremu som vas vobec nasiel. Proste to sa nerobi, je to neeticke.

    Co znamena dobre zaplatene clanky ? Tusite vobec co to da prace taky web rozbehnut, ziskat pagerank a ozivit forum ?? Zive forum je dnes rozbehnut takmer nadludsky cin, kedze diskutuje sa uz najviac len na prispevkoch na facebooku, pripadne pod clankami atd. a mat to znamena mat vytvoreny vzdy unikaty obsah, ktory zvysuje pagerank. Ja si pamatam casy, kedy tu vyskakovali kadejake spamy z ciny a podobne, vsetko to dalo vela prace vychytat.

    Osobne to vnimam ako prepadak, velmi zle vybrany okruh podnikania, kde je ziskovost takmer nulova, navyse stoji aj za zamyslenie, ci maju take clanky zmysel a tvorit ich duplicitne s macblogom ? Alebo tvorit super hi-tech clanky, ktore nepovedia 95% ludom a ako chcete rozbehnut forum ?

    Chcete dieru na trhu ? BMW ma BMW klub, audi ma audi klub, Mercedes nema nic take, je tam priestor na diskusiu, je tam moznost mat forum, je tam moznost pisat clanky o autach, pre fanusikov a nadsencov, je tam moznost spoluprace s importerom Mercedesu, firmami s autodielmi, reklama od Slovnaftu, barter na palivo atd. atd. atd. Mate to, nulova konkurencia okolo vas, slusny potencial, kludne si spravte bazarovu sekciu.
    Domeny: Mercedesklub.sk, Mercedesclub.sk, BenzClub.sk, BenzKlub.sk, prosim :) a mozte s kludom hladat redaktorov aj priamo tu.

    #401660
    iTuxx
    Moderátor

    A co tak saabklub.sk? :-)
    A posli mu za to rovno aj fakturu :-D

    #401661
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Saab klub existuje, ale taktiez by sa neuzivil, lebo tych aut je par kusov a ludia sa poznaju osobne, tak vela veci si riesia aj telefonicky a tak medzi sebou, a jedna skupina na FB tomu plne staci :)

    Je aj oficialny Saab klub, ale to uz je iny druh pozerciny, kde sa plati aj poplatok co ci, proste pakaren :)

    #401663
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Think: ja mám tiež web s kamošom a nerobím si tu reklamu… ani nenápadným linkom v profile :-)

    #401664
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Lukas, tvoj web si na pocudovanie pamatam :) akurat mi tam chyba este ten odpocitavac k narodeninam zo starsej verzie.

    #401666
    ????
    Účastník (Participant)

    je pravda, ze sucasnym trendom je menit navyky pouzivatelov nanutenim im produktu, ktory vyzera uplne inak ako boli doteraz zvyknuti. a o rok zase a zase a zase.

    ale, toto je MAC forum nie windows. ak chces revoluciu vo forme zmeny interface kazdy rok, chod sa pytat niekam na linux alebo windows forum. toto forum si zije vlastnym zivotom, tu ludia hladaju informacie, nie kazdy den nove funkcie a kazdy tyzden platanie toho co sa vcera pokazilo

    #401667
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    macblogger: ktorý konkrétne? Vystriedal som ich viacero kým som dospel k aspon k niečomu :-D a nemýliť si môj osobný web s tým, čo mám s kamošom cez WordPress :-)

    #401682
    ND
    Účastník (Participant)

    @Macblogger
    Predpokladam, ze pri pozerskom myslis SCS. Ten poznam, pretoze byvaly majitel mojho Saaba tam bol aktivny. Je tam aj moznost bezplatneho clenstva. Existuje este nejaky iny? Je to Puppy Hunters? O nom si sa zmienil, ale zatial som kvoli casu iba zbezne checkol web. Aj sa niekde stretavate?

    #401687
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Ano to je ten SCS, neviem ci bola moznost bezplatneho clenstva, ale mna to vobec nezaujalo, nepotrebujem mat na aute nalepku ani sa k nicomu hlasit, klub je najlepsi, ked funguje na baze medziludskej a ziadnej nalepkovo/zmluvno/platenej, v tomto su Puppy Hunters super, skupina na facebooku, su aj stretnutia, je event “Saabeer” a majitelia sa medzi sebou viacmenej poznaju aj osobne, takisto plno veci, pomoc so servisom, s hocicim s autom, je tam aj vela odbornik a nadsencov, ktory maju Saabov niekolko, staci poslat ziadost na FB a si tam.

    #401751
    ND
    Účastník (Participant)

    @macblogger – :)) prvy normalny dovod na zriadenie FB konta.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.