HELP ME PLEASE – pokus u upgrade na 5.1.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes HELP ME PLEASE – pokus u upgrade na 5.1.1

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    piatok13
    Účastník (Participant)

Pokúsil som sa upgradovať iOS z 5.0.1 (s JB) na 5.1.1 pokus zhavaroval na chybe 21. Nikde sa neviem dočítať čo to znamená a hlavne ako z toho von.

iPhone 4, pôvodne iOS 5.0.1 JB, Mac Book Pro.

Speedy
    Účastník (Participant)

neviem ci ti to pomoze, ale ja som sa vcera tiez rozhodol na zaklade temy tu na macblogu ze je absint JB na 5.1.1 tak ze si konecne hodim 5.1.1 pouzival som dovcera 4.3.3….
    Nie a nie mi natiahnut do iphonu novy soft… skusal som samostatne iny stiahnut a atd..Problem bol pri overovani a ked malo nahravat firmware do iphonu mi vypisovalo chybu..Dal som riesenie problemu ze aktualizovat itunes, restarovat book, skusit iny kabel a atd…Nepomohlo..
    Nakoniec som to hodil cez paralent deskop cez windows…Nainstaloval itunes stiahol a dal som to tam a uz ide…JB som uz hodil cez MAC OS…
    Zaujimave ze cez MAC OS mi to neslo ale cez WIN hej…
    inak iphone 4 a macbook black…system 10.6

piatok13
    Účastník (Participant)

Fixed. Cez win mašinu sa mi to podarilo, ale nepodaril sa mi restore z backupu. Vyhlasoval mi poškodený súbor. Nevidí sa mi to, ale už som nemal náledu pátrať po riešení.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.