fotky

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    nikol123
    Účastník (Participant)

Ahoj, mám iphone 5C, potrebujem poradiť. Fotky nafotené iphonom mám vďaka wifi v pc v iclude a aj v priečinku s fotkami. Keď vymažem fotku v iphone vymaže sa aj v PC. Môžete mi poradiť aby po vymazaní ostala v PC a nemusela fotky kopírovať z priečinka do iného.

iTuxx
    Moderátor

Obavam sa ze to tak fungovat nebude. Filozofia synchronizacie je ta, ze to co vymazes z iPhonu sa zo synchronizovaneho priecinka v PC vymaze tiez. To co pridas v jednom, sa dorovna v druhom. To co vymazes v jednom sa zas dorovna v druhom. O tom je synchronizacia. Zrejme si to budes musiet vzdy kopirovat do ineho priecinka ako je ten synchronizovany.

Mozno keby si mala nejaky program, ktory by mal pristup k iCloudu a fotky archivoval, tak by si to mazat nemusela. Neviem ci je take nieco pre Windows. Mne to tak na Macu ale funguje s iPhoto.

majdy
    Účastník (Participant)

Ono to tak normálne je len ak človek používa iCloud Library na OS X ale niesom si istý či je to rovnako aj na Windowse, keďže ten nemá Photos.

Možno pomôže vypnúť iCloud Photo Library.

P1x3L61
    Účastník (Participant)

Keď máš fotostream priečinok v PC cez iCloud utilitu, tak fotky ostávajú aj po vymazaní v iPhone, aspoň ja som s tým problém nemal

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.