Foták Iphone 4

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    rainmainn
    Účastník (Participant)

Ahojte mám jednu otázočku možno hlúpu .. ale zdá sa mi že foták v iphone .. nie je na úrovni 5 megapixelov. Je možné že je nastavený napr na 2 megapixle ? napr na HTC sa to dá … ale v iphone som nenašiel žiadne nastavenie toho .. dakujem za každú informáciu

spoti
    Účastník (Participant)

nie je to mozne…co sa ti na nom nezda? stale je to iba mobil a nie fotak.

rainmainn
    Účastník (Participant)

Tak mal som naposledy 3gs a fotilo tak isto :D tak preto sa pýtam len sa chcem uistiť :)

GatoZV
    Účastník (Participant)

po stiahnuti do počítača si možeš ľahko overiť či je výstupné rozlíšenie odpovedajúce

marcok95
    Účastník (Participant)

Zaleží za akých podmienok fotíš :) Aj mne sa to stáva :)

Skús vo foťáku nastaviť HDR – Zapnúť
    Nebudeš môcť používať Blesk, ale máš tú naj kvalitu aká sa dá z toho mobilu dostať :)

rainmainn
    Účastník (Participant)

dakujem :) ľudia lebo sa mi to nezdalo pred iphonom som mal teraz HTC hd2 a fotky robil oveľa krajšie ale tak čo už na fotenie mám foták len som sa chcel informovať :)

rainmainn
    Účastník (Participant)

.

rainmainn
    Účastník (Participant)

.

eraserv6
    Účastník (Participant)

marcok : HDR nema absolutne nic spolocne s poctom pixelov, pozri si na google co HDR vobec znamena.
    rainman : ak vynasobis vysku so sirkou v pixeloch dostanes cislo kolko pixelov fotografia obsahuje.
    Priklad, sirka=1600, vyska=1200 – ked to vynasobis vyjde ti cislo 1 920 000, cize to je cca 1,9 megapixel co sa zaokruhli na 2 Mpx.

rainmainn
    Účastník (Participant)

Dakujem :) eraserv6 už som pozrel na googli a pomôže teda to HDR pri kvalite fotky ?

eraserv6
    Účastník (Participant)

HDR – High Definition Range je v podstate vytvorenie troch alebo viacerych po sebe nasledujucich fotografii.
    Software v PC dokaze z takychto fotografii „vytazit“ to najidealnejsie a vytvorit finalnu fotografiu kde nie su ziadne prepalene alebo naopak prilis tmave plochy vplyvom odlisnej doby expozicie.
    Kedze iphone nevytvara viacero fotografii po sebe, je len jedna sotwarovo upravena tak aby ako HDR vyzerala.
    Na prvy pohlad samozrejme vyzera kvalitativne lepsie ako fotka obycajna aj za cenu vyssieho sumu na tmavych plochach.
    Takze ano HDR v iphone vyzera lepsie ako obycajna aj ked to plnohodnotna HDR nie je.
    Hlavne HDR nema ziaden vplyv na rozlisenie! V iphone je nastaveny napevno.

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Eraser: u videa by sa ale patrilo pridat moznost na znizenie rozlisenia a nastavenie kvality (kompresie). Simat 1080p na 4S je neraz uplne zbytocne. Video vyzera uzasne, toano, ale mne staci aj 720p a neraz aj 480tka. Kompresiu tiez troska zvysit. Lezu z toho potom velke kone, ktore zaberaju flek

eraserv6
    Účastník (Participant)

Jozef : To uz by svoje vyhrady bolo lepsie adresovat k sudruhom do Cupertina. My s tym nic nenarobime :-)).

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

http://www.apple.com/feedback

Stalo sa uz davnejsie :)
    Kto ma chut, pridajte tiez

miskosvk
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.