- This topic has 26 odpovedí, 15 hlasov, and was last updated pred 12 years, 3 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › find my iPhone
Problem vyrieseny. Nakoniec to bola taka vec, ktora ma napadla az ako posledna. Kedze som si iPhone priniesol z USA tak je samozrejme blokovany na vsetky siete okrem AT&T. Pri Jailbreakovani som zaciarkol HACKTIVATION a to bola chyba. Z ebay-u som si objednal neaktivnu AT&T sim kartu a pomocou nej iPhone oficialne cez iTunes aktivoval. Po tomto kroku uz vsetko funguje. Asi to bude tym ze ked som svoj pristroj HACKTIVOVAL mal som v nom neplatne certifikaty a push nefungoval korektne.
vyuzijem existujuce vlakno namiesto vytvarania noveho :-)
Chcem sa vas spytat, je mozne nejakym sposobom zakazat moznost vypnutia mobilnych dat? T.j. v pripade kradeze mam zapnute obmedzenia v nastaveniach takze utocnik mi nemoze vypnut Find my iPhone sluzbu ani zakazat vypnutie lokalizacnych sluzieb, avsak keby chcel tak vypne mobilne data a uz nemozem ani poslat prikaz na zablokovanie, preto ta moja otazka, ci sa tomu da nejako zabranit. dakujem za rady
daj si uzamykanie heslom
nema to zmysel moze ktokolvek stale vypnut iPhone a vytrhnut SIM. Aplikacia potom telefon nenajde
fmi sa neviaze na sim kartu
to je pravda, ale testovali sme to na iOS 4 a smola, telefon si viacej cez fin my iphone nenasiel
len tak som si teraz všimol že na iCloud.com sú v aplikácii nájdi iPhone ešte stále google mapy. Myslel som že apple ich nahradí svojimi …