Final Cut Pro X UPDATE

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Final Cut Pro X UPDATE

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    PoP
    Účastník (Participant)

konecne vysiel dlho ocakavany update pre final cut pro x,
    najzaujimavejsi je multicam a nahlad na externom monitore… tak a konecne sa tymto pocinom stava rovnopravnym profi strihatkom :)

update vydali aj na Motion5

Lemmy
    Účastník (Participant)

Cotijaviem :) Mna dost rozhodil cely ten redesign a ajtak ostanem na final cut pro 7..ale to je asi len o sile zvyku, navyse fcp7 nebude mat podporu vecne..

Mišo
    Účastník (Participant)

Som z updateu úplne nadšený, prehodil som si jeden projekt ktorý strihám – záznam z koncertu z viacerých kamier – na multicam, a je to lahoda teraz s tým robiť.
    Okrem toho mám pocit že ten posledný update pridal aj omnoho viac menších vecí ako nastavenie zobrazenia.
    A aj mi omnoho menej RAMky žerie…
    No, mám z FCPX dosť veľkú radosť a myslím, že v súčasnosti čo sa týka efektivity práce, rýchlosti renderovania a celkovej funkcionality jednička.
    Možno to tak vnímam aj preto, že som sa so starým FCP nikdy „nezrástol“, lebo som už pár rokov očakával novú prevratnú verziu :-P.

Mišo
    Účastník (Participant)

Ale samozrejme viem pochopiť to keď ľudia kritizujú nové rozhranie aplikácie, keď v niečom robím roky, tak sa ťažko odvyká. To je ale ako s prechodom z Win na OSX: tiež sa toho človek bojí, ale keď si dá na to týždeň skúmania a skúšania, ide to.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.