espresso

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    monicqa
    Účastník (Participant)

akurat skusam Espresso, a zda sa mi to nejake divne – vyzera to perfektne a zda sa to velmi intuitivne, ale mam s tym jeden problem.
    co su napravo workspace a project, tak ked preklikavam jednotlive subory, tak sa mi v okne zobrazuje stale len jedno.
    druha vec, neda sa mi vobec zavriet okno. neviem ci su to nejake bugy, ale to neviem pouzivat a je v tom nieco speci?
    kto s tym robite, ozvite sa mi prosim, pripadne aj na icq: 334 163 342. dik
    p. s. ja som inteligentna, bude mi stacit kratke nakopnutie :)

//ked to restartnem, tak mi to opat ide ako ma, ale ako keby sa to po chvilke „seklo“ a neda sa s tym nic robit… – teda – upravovat kod sa da, ale prepinat medzi tymi subormi :(//

monicqa
    Účastník (Participant)

nikto mi nevie poradit?

robos
    Účastník (Participant)

Tak ja mam stiahnutu demo verziu 1.1 a v priecinku Files ked klikam na subory tak mi normalne otvara veci, ci uz xhtml, css alebo jpeg obrazky. Ale ono to je vlastne iba preview. A workspace je nato, ze tam presunies subor z Files a potom na nom pracujes a editujes ho. A tak si asi mozes asi udrzat aky taky management vo veciach. Ten Files je nieco ako Sidebar vo Finderi, kde mas vsetky priecinky a subory v ktorych su tvoje projekty. Okno sa mi da v pohode zavriet a znova otvorit zo splash uvodnej screen, ktora sa zobrazi pri spusteni programu. Cize asi mas nejaku inu verziu. Ale inak diki za tip, lebo tento program som az teraz otvoril druhykrat a vyzera to byt celkom dobry soft na robenie stranok. Je tam aj pripojenie na server. Len nikde tam nevidim validatory. Su tam dakde?

monicqa
    Účastník (Participant)

hm, nakoniec to bol asi nejaky bug, lebo som si stiahla najnovsiu verziu a tam som uz tento problem nemala. vyzera to fakt dobre, spolu s css editom, mam teraz trochu kludu tak sa chcem naucit robit jednoduche wordpress templaty… a toto vyzera byt soft ako stvoreny na to :)

pepa007
    Účastník (Participant)

k tomu project a workspace – pod project máš všechny soubory v daným projektu. pod workspace máš ty, se kterýma aktuálně otevřený a pracuješ s něma (v podstatě je to to stejný jako tabs v jiným sw, například Coda).

validátory tam nejsou – zbytečnost.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.