Downgrade z ios 9.2 na ios 6.1.3

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Downgrade z ios 9.2 na ios 6.1.3

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #470837
    Sedulo
    Účastník (Participant)

    Zdravím, mojim problémom je že na ipade 2 mi 9.2 velmi seká a pri práci je to neznesiteľne a hlavne spomaľujúce, tak mi napadlo zrobit downgrade ako som si to robil na starých iphonoch. Takze sa chcem spytat dve otázky a to : je to vobec možné ? A či sa dá nejak chyba 3194 odstraniť .. Keďže som najprv sliedil po nete, skúsil som množstvo návodov ako ju odstrániť a to uz prepisom súbora hosts a pod. aby som sem nadarmo neotváral novú tému. Kedže si už vážne neviem dať rady, prosim vás o pomoc. A odpovede typu kup si novy ipad a podobne si odpustite, mam aj ip 6 ale práca na iphone, ako dobre viete, je neporovnateľná s väčšou plochou iPadu (aspon pre mna). Taktiež ho chcem ešte využiť kedze je takmer nepoškodený, len to už nezvláda. Dakujem za rady a pomoc vopred.

    #470861
    mgx
    Účastník (Participant)

    ta si zrobil a nedorobil. akykolvek downgrade nie je mozny. neplytvaj casom hladanim informacii o tom, ako sa to da, neda sa to.

    #470870
    Ronald
    Účastník (Participant)

    Možeš si pomocť maximálne vypnutím priehľadnosti, spotlightu, návrhov v safari a ,,funkcie – obmedziť pohyb,,. Nejaký minimálny dopad na rýchlosť a odozvu to má

    #470882
    Sedulo
    Účastník (Participant)

    Fasa. Tak dik moc za vysvetlenie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.