Dostupnosť iPhone 6 Telekom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Dostupnosť iPhone 6 Telekom

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    iFlipper
    Účastník (Participant)

Chcel by som sa opytat, ci tiez niekomu Telekom zrusil objednavku iPhonu aj napriek tomu ze bolo dohodnute ze mu bude doruceny do niekolkych pracovnych dni. Ak sa vam to stalo, ako ste to riesili dalej alebo co by som mal robit?

iFlipper
    Účastník (Participant)

UP

robiew
    Účastník (Participant)

2 objednane vo štvrtok a dnes jeden došiel, na druhy stale čakam, takže umňa bez problemov

iFlipper
    Účastník (Participant)

robiew :
    a mohol by som vediet ake kapacity si si objednal ? lebo vraj maju problem s dodavkami 64GB a 128GB modelov.

iFlipper
    Účastník (Participant)

UP

radovan192
    Účastník (Participant)

zhanal som iP6 64GB verziu u premium resellerov minuly tyzden a nula bodov, vsade mi povedali, ze tento tyzden by mali naskladnit … ocakavam, ze u operatorov to bude podobne

robiew
    Účastník (Participant)

dve 16gb silver som objednaval, momentalne maju iba space gray

iFlipper
    Účastník (Participant)

radovan192:
    dakujem za info, tak dufam ze este tyzden sa dockame tych iphonov

robiew:
    diks za info, toto aj mne povedali, hadam sa to zlepsi

GiorgioApple
    Účastník (Participant)

dnes som pisal cez telekom online chat a odpoved bola “Dodavatelia nevedia potvrdit kedy dorazia do predajne” ked som sa pytal, ze kedy priblizne budu mat v predajni iP 6 64GB silver alebo space gray… vidno, ze je to este horsie nez minule iP 5 ked prisli na slovensky trh… ako by cez socializmus rada ludi cakali pred zelovoc pre kilo bananov ci mandarinky…

iFlipper
    Účastník (Participant)

GiorgioApple:
    je smutne ze slovensky trh je tak zanedbany, ja som dostal najnovsie informaciu, ze iPhone 6 64GB by mal prist v prvej polke Decembra, takze som moc moc zvedavy ci dodrzia termin a do Vianoc konecne pride.

GiorgioApple
    Účastník (Participant)

iflipper,aspon nieco pozitivne od teba ;) a kde si dostal informaciu?

iFlipper
    Účastník (Participant)

GiorgioApple :
    Volali mi o tom ale aj to treba ich niekolko krat kontaktovat ci uz telefonicky, cez online chat alebo kontaktny formular pre zakaznikov. Len problem je v tom ze oni nemaju to hocikedy presunut tak som zvedavy ci sa im to aspon na ten nejaky 4pokus podari :)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.