Dostupnosť iPhone 6 a 6plus

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Dostupnosť iPhone 6 a 6plus

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    panlubo
    Účastník (Participant)

Ako to vyzerá s dostupnosťou nových iPhonov tento rok? Vyzerá to tak že tento rok sa situácia konečne zlepšila a nove iPhony budú dostupné skoro všade. Len či to bude naozaj tak. Mne dnes volali z Telekomu, reagovali na moj predbežný záujem ktorý som vyplnil na ich stránke a ževraj mi nový iPhone pride kurierom v piatok 31.10. alebo najneskôr v pondelok. Zaujimavé toto som fakt nečakal po minuloročných skúsenostiach. Aké skúsenosti máte vy?

palinho
    Účastník (Participant)

Tak aj mne dnes volali s telekomu. Objednal som i6 64gb sg no akurat stym rozdielom ze do 5 prac. dni.
    Aku cenu si vybavil ? ja som predlzil pausal teda cena 660 a 30 pausal troska dost sa mi to zda

panlubo
    Účastník (Participant)

Ja som zobral iPhone 6 plus 64gb sg. na Happy XL za 33€ plus 24€ za mobil. Chcel som ho vyplatit naraz ale zevraj sa to neda, musi to byt na splatky. Ale este som si ho pripoistil za 2,50€ mesacne, ked som videl ze vymena rozbiteho displeja je vyse 400€ tak tych par eur navyse zato stoji.

Rob
    Účastník (Participant)

Neviete niekto ci sa bude dat vybavit zlava na pausal. 2 roky spat som vybavil 50% zlavu na pausal..

manimam
    Účastník (Participant)

@rob – tu 50% zlavu si mal na pausal Happy, alebo este co boli aj starsie pausaly v ponuke?
    pretoze co som pocul, tak zlavy na Happy pausaly velmi nedavaju…

@panlubo
    – na telekom stranke je cena za pausal Happy XL 39,99€. takze si vybavil nejaku zlavu alebo to mas len tu vernostnu podla poctu rokov v Telekome?

panlubo
    Účastník (Participant)

Dostal som 12% vernostnu zlavu + 2€ este nejaku dalsiu zlavu, to mi vyslo par centov cez 33€. Retencne ti vie ponuknut aj vacsiu zlavu, len to by si musel prenasat cislo od nich k inemu operatorovi. Vtedy ti daju aj 50%. Ja som vybavil minly rok mame pausal podla seba 7 s 50% zlavou za 20€. Ale to mi voali zevraj so specialnou ponukou.
    Jedine co ma sere ze sa na happy pausal neda telefon vyplatit na jeden krat, ze ho treba splacat. To ma dost vytaca splacat dva roky mobil.

Rob
    Účastník (Participant)

@manimam praveze este na stary pausal to bolo (podla seba) preto sa chcem informovat ci sa niekomu podarilo vybavit aj na Happy nieco podobne uz, alebo to uz nedaju nikomu

manimam
    Účastník (Participant)

praveze na pausaly Podla Seba som mal zlavy aj ja, rovnako 50% cez retencne. avsak pri pausaloch Happy som este nepocul, ze by dali zlavu okrem tej vernostnej a teda teraz co ti dali 2€ dolu.

tie Happy pausaly a mobily k nim maju naschval tak, aby clovek splacal mesacne.

MoRFi
    Účastník (Participant)

trochu OT: splacanie maju naschval. raz tu na fore sa riesilo ze po tretej reklamacii a vrateni tovaru zakaznik dostal iba prvotnu akontaciu, ostatne splatky “za telefon” uz nie. Viete to niekto potvrdit alebo vyvratit? Dik

Rob
    Účastník (Participant)

Aj ja by som sa spytal trochu OT. Ako to je stym poistenim. Ked napr v 23 mesiaci rozbijem predny displej co sa deje?

JOK3R
    Účastník (Participant)

Dám teda aj ja OT:
    Chlapi, prečo tému “dostupnosť iPhone6” zasierate vašimi OT?!
    Ste takí neschopní, že si neviete vytvoriť vlastné vecné vlákno na inú tému?

A späť k téme: práve som volal do Orange (DK) nášmu obchoďákovi a ten mi povedal, že zajtra zrejme žiadne iPhony6 ani 6+ nebudú, že dnes im nič neprišlo a vyzerá že nepríjde ani zajtra :(
    Má niekto pozitívne informácie na Orange?
    Ako je to v iných mestách?

peto01
    Účastník (Participant)

mne teta v Orangy povedala čisla dostupnosti iphonov a najvacsie mala iPhone 16GB. cca 1000, ostatne modely po cca 500 kusov. Bez 64GB verzie. Toto su cisla pre prvu objednavku. Plati samozrejme precele slovensko :D

JOK3R
    Účastník (Participant)

peto01: tak to si ma nepotešil, vyzerá, že prvá vlna nepokryje ani BA :-/ A môžem čakať do vianoc….

enko
    Účastník (Participant)

takze volala mi teta z telekomu, pricom v ramci tejto predobjednavky predavaju len za standardnu cenu aka bude k pausalom happy. Maju len space gray farbu aktualne, (strieborne, zlate) maju byt naskladnene dakedy buduci tyzden. Ja som dostal ponuku

happy L za 26,90€ (pausal, po 10% zlave) + 18€ (telefon).

O toto som samozrejme nemal zaujem. Retencne oddelenie zatial nema moznost predavat iphony. Preto sme sa dohodli, ze postupi moj zaujem o iphone na ret. oddelenie a ti sa mi ozvu, az budu moct davat zlavy k iphonom 6.

gorky
    Účastník (Participant)

osobne nie som taky optimista, ze ma vyznam cakat. minuly rok na happy nebola akcia, z iphone minimalne prve mesiace zlavu davat nebudu…podla mna cela tato hra na macku a mys s operatormi uz nefunguje ako par rokov dozadu. vacsina ludi aj tak nikam nechce odist a ani by neodisla bez lepsej ponuky (aj ked su plne weby velkohubych reci o odchode). uz si dva krat rozmyslia, ci to budu robit, rozsiri sa to a kazdy bude chciet specialnu ponuku…to jest moja nazor.

tiez mi volali, standard podmienky

enko
    Účastník (Participant)

gorky: pred dvomi rokmi som iphone 5 vykseftoval cez ret linku koncom decembra, kamarat to stihol teesne pred vianocami. uvidime co budu schopni dat tento rok.

este stale ostava moznost – pausal s 75% zlavou – ten sa v telekome ziskat da, ale bez telefonu a samotny telefon kupit cash.

Hurfo
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.