Dnes konecne iOS 4.2

Domov Diskusné Fóra Ostatné Dnes konecne iOS 4.2

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 122 )
  • Autor
    murriik
    Účastník (Participant)

ano, ten notes je celkom fajn, tiež ma potešil ten airprint .. hneď ako dorobím referát tak ho mám v pláne vyskúšať .. snáď bude podporovať viac než pár tlačiarní ktoré u nás pomaly nejdú ani zohnať …

Benne
    Účastník (Participant)

Tak je tam na obrazku klasicka atramentova hp wifi tlaciaren, takze by to malo byt ok. Akurat sa rozhodujem ktoru kupit, tak by mohli dat niekam zoznam tlaciarni, ktore podporuju airprint.

raul
    Moderátor

muurik: tazsie? Ved to podporuje takmer vsetky novsie tlaciarne :)

murriik
    Účastník (Participant)

už si to skúšal na nejakej novej hp? áno, lenže na nete som našiel niečo ako „obmedzená podpora pre niektoré modely“. v každom prípade to zistíme už ochvíľu :D

davo233
    Účastník (Participant)

chlapi problem :D pise ze nieje nic novsie ako 4.1

simumarek
    Účastník (Participant)

No musíme počkať chviľku :)))

marianlapos
    Účastník (Participant)

ta chvíľka bude ešte dnes?

davo233
    Účastník (Participant)

A dokedy?? :(

Peko00001
    Účastník (Participant)

iOS 4.2 uz taham

wlamik
    Účastník (Participant)

s tym find my iphone to ale riadne po…li podpora zariadeni ktore namaju ani jeden rok? apple sa uz teda meni na ridne komercnu firmu a fakt ma uz zacina stvat

toki
    Účastník (Participant)

jj uz je k dispozicii

davo233
    Účastník (Participant)

tahaaam :D

davo233
    Účastník (Participant)

teraz to musia mat v serverovni ako na vianoce vsetko tam blika :D

marianlapos
    Účastník (Participant)

ťahám aj ja

danocoys
    Účastník (Participant)

?? sledujem, ze tu kazdy pouzival mobilme len preto ze tam je „find my iPhone“ …. me.com pouzivam uz druhym rokom a ani raz som danu funkciu nepouzil, tak isto aj moj brat a ludia ktorych poznam, tak povazujem za vrcholne stupidneked tu niekto zacne teraz vypisovat a naramne sa rozculovat ze je to free.. viem, ze sa stale opakujem ale toto by sa 3 roky dozadu na macblogu stat nemohlo.. hold uroven vytvaraju uzivatelia.

Benne
    Účastník (Participant)

no lenze pred takymi dvoma rokmi by to neokresali len na ip 3G napriklad… rovnako ako aj napriklad nove zvonenia na SMS… to uz je vrchol trapnosti, ked to daju len do ip4, to akoze ostatne to nezvladnu ? Neviem,ale ked uz si nastavi spolocnosti urcitu politiku na ktoru nalaka kopec zakaznikov a potom ju zrazu zmeni takmer o 180 stupnov, to je tiez na uvazenie… Mozno aj to ovplvynuje uroven fora ;)

hatto
    Účastník (Participant)

ale ved kazdemu ide o najvyssi zisk, tak chcu pomaly prestat podporovat starsie iphone a ipody (pod zamienkou, ze to hardwarovo nezvladnu) a o to viac ludia budu kupovat iphone 4…

Benne
    Účastník (Participant)

ja viem,ale to nikdy nebola politika applu a tym sa odlisovali od inych, ktori vydavaju stovky telefonov rocne a na podporu kaslu… apple vydava JEDEN telefon rocne a pomaly kasle na podporu inych ako ip 4. To neni to co to byvalo.

Aby som to uviedol na pravu mieru, apple produkty su u mna na prvom mieste, zatial. Som spokojny a sluzia dobre, dufam, ze aspon to ostane tak ako je :)

petiar
    Účastník (Participant)

Benne: Apple chce predávať iPhone 4, takže je to celkom normálne. Zvyknite si na to, že Apple, ani žiadna iná spoločnosť nie je záujmový krúžok ani združenie filantropov. Chce predávať a teda zarábať a to čo najviac. Úroveň fóra to ovplyvňuje len do tej miery, do akej to jeho návštevníci pochopia. ;-) Viď hatto-v komentár, presne tak to je. A nie je na tom nič zlé, je to úplne v poriadku.

hatto
    Účastník (Participant)

a este by som dodal, ze keby chceli prisposobovat novinky pre iphone 3gs a iphone 3g co su 1,5 resp. 2,5 roka stare telefony, tak by spomalili vyvoj, lebo by nemohli uviest napr. nove hry a aplikacie, kedze to iphone 3g nezvlada.
    takze radsej nech robia vacsie vyvojove kroky a znizuju podporu, ako to prisposobovat.
    a to vravim ako majitel 3g:)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 122 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.