dictionary

Domov Diskusné Fóra Nezaradené dictionary

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    sugipe
    Účastník (Participant)

Dá sa do dictionary.app – tiger dopniť iný slovník k tým dvom čo sú tam pôvodne? Napríklad prekladový do slovenčiny či češtiny? Našiel som niečo pre leopard, len na tigrovi to nefunguje.

raul
    Moderátor

Pokial viem, tak na Leo este ziadny sk slovnik nieje… Dokoca ani lingea nefunguje :(

Vojtin
    Účastník (Participant)

jde to v leopardovi, ale odkaz bohužel nemam. A ten slovník je, no nic moc, ale stačí.

herczegh
    Účastník (Participant)

Lingea Lexicon5 je na Leopard a Intel procesor,mám ho je výborný

mrzo
    Účastník (Participant)

2 herczegh – nevies ci je mozne stiahnut nejaku trial verziu noveho Lingea Lexiconu ako sa to dalo pri starom? Je pravda, ze aj tento novy sa pusta cez X11?

herczegh
    Účastník (Participant)

Spušťa sa cez X11,o trial verzii neviem treba sa opýtať na stránke http://www.lingea.sk

herczegh
    Účastník (Participant)
    mtj
    Účastník (Participant)
    mrzo
    Účastník (Participant)

No to s tym X11 je smutne – mozu si nechat – zatial si budem musiet vystacit s online slovnikom :-(

raul
    Moderátor

ved preto mi to asi neslo, lebo ani neviem co je X11 – nevysvetlite mi to niekto?

wbear6
    Účastník (Participant)

Apple X11 je verzia grafického rozhrania X11 pre Unix prispôsobená Apple.Implementácia Apple X11 je založená na XFree86 4.3 a X11R6.6, s vlastným správcom okien, ktorý napodobňuje prirodzený vzhľad Mac OS X, a doplnkami na použitie pôvodného renderovacieho systému Quartz a zrýchlenie OpenGL.

herczegh
    Účastník (Participant)

Myslím že X11 nie je neprekonatelná prekážka http://a1.s3.p.quickshareit.com/files/screencapture627f7.jpg

mrzo
    Účastník (Participant)

len to ze to vyzera hnusne a pomaly to nabieha…

raul
    Moderátor

to je akoze aplikacia, ktoru musim spustit pred tym, ako spustim nejaku inu app??? Nieco ako parallels, sa mi to zda.. to si nebudem komplikonat zivot…

bawy
    Moderátor

Obzvlášť keď tu máme google translate :)

raul
    Moderátor

ok, ja bratovi G tiez holdujem… ale kto si raz vyskusal lingeu…

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.