CrossOver a Win office 2007

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software CrossOver a Win office 2007

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 21 až 31 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    Sali
    Účastník (Participant)

tak som vyskusal ten novy crossover s office 2007, klasicky mi stale nejdu dlzne a makcene, skusil som este pozriet to upgradovanie X11, ale najnovsia verzia samozrejme nie je pre snow leo, az od verzie 2.4.1. tak som skusil prehodit jazyk v language tool, tam to ide, ale pismenka su zvyraznene a ked chcem dat vykricnik a pismenko, tak sa to neda, ale makcen a pismenko ide :) ked niekto naaahodou pridete na vyriesenie tej diakritiky, tak dajte urcite vediet, dakujem :)

babo
    Účastník (Participant)

skus sa poradit pod clankom na superapple.cz chlapik to skusa a je so vsetkym spokojny, zatial

tomasno1
    Účastník (Participant)

pisat diakritika mi ide, ked pouzivam klavesy nad q,w,e,r. cize ľščťáíé… atd. Aj spojenie ˇ pismeno mi ide. Akurat spojenie ‘ plus samohlaska nefunguje. ale ako vravim ked 7(ý),8(á),9(í),0(é) nad u,i,o,p tak to ide v pohode. Dufam, ze ste ma pochopili. Robi to aj Vam? Neviete ako napisat napr. dlhe o (ó) na klavesnici, nie cez vlozit symbol.

simumarek
    Účastník (Participant)

Robí aj mne to isté ale kontrola pravopisu to opraví hneď jedným klikom, takže sa to dá prežiť, a 2007 ide celkom v pohode, hlavne nie sú až také problémy s kompatibilitou ako v prípade Office for Mac 2008.

Sali
    Účastník (Participant)

tak teraz neviem … uz som bol zmiereny s tym, ze budem pisat bakalarku v neooffice, ale ked prisiel CO9, tak som to skusil a ide to svizne, len tie pismenka mi tam vadia :-/ snad sa to podari niekomu plnohodnotne vyriesit :)

renad
    Účastník (Participant)

http://www.bean-osx.com/Bean.html
    • free
    • slovenčina (v system preferences musí byť slovenčina na prvom mieste)
    • export/import z/do Wordu

Sali
    Účastník (Participant)

mam bakalarku technickejsieho charakteru, cize same vzorce a tabulky a musim kopirovat z programu vygenerovane data a dalsie vozrce a kedze som si uz kupil office, este ked som mal win, tak sa mi to zdalo ako najlepsia volba, aj kvoli tomu, ze som zvyknuty tam pekne vsetko upravit, co sa vzhladu tyka a potrebujem 100% kompatibilitu s win office, co som skusal ine, aj free alternativy, tak to bolo dost rozhadzane, preto by som bol najradsej, keby bolo nejake riesenie tohto problemu, nakoniec to vypada, ze sa budem musiet uspokojit s tou kontrolou pravopisu :-/

babo
    Účastník (Participant)

no figu ti moje mudrosti pomozu, ale ked mas same vzroce, tak ist do MS OFFICE bola mega zla volba :) Tam je to proste jasne, LaTex. Clovek sa sice prvy tyzden trapi, ale potom pise vzroce len to tak fici, su krasne a nikdy sa tam zlym zasahom nerozyipu ako povestny caj…

Sali
    Účastník (Participant)

hmm, len tak z dlhej chvile som vyskusal ten bean a normalne mi tam ide vsetko na alfanumerickej klavesnici aj makcen + pismeno, ale dlzen + pismeno mi nejde, dava mi to apostrof, zacinam mat podozrenie, ze je mozno chyba vo mne :)

monicqa
    Účastník (Participant)

Sali: nie, je to nejaky divny bug, robi to aj mne a je to asi jedina vec, ktora ma na Beane stve. na nejake poznamky je to super, ale urcite nie na bakalarku a urcite nie technickeho charakteru. ja pisem diplomovku v pages, ale to je len text.
    na tvoj ucel tiez odporucam LaTex, ktory osobne nepouzivam, ale viem ze na tvoje ucely je idealny.

mychaello
    Účastník (Participant)

dal som rec s chlapcami z crossover-u aj na temu verzie 9.0 a bohuzial im sklaplo. tie certifikaty nejdu ako si to predstavovali, ani v novej verzii :( resp. idu, ale len niektore „nahodne“, co ani sami nevedia specifikovat, ktore ano a ktore nie … je to vraj len na overeni systemom pokus/omyl …

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 21 až 31 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.