- This topic has 28 odpovedí, 13 hlasov, and was last updated pred 13 years, 7 months by .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Hry na Macu › Counter Strike 1.6
Ako divne ??? Ja sa nevyznam fakticky do toho :/ … Bude to normalne inštalovať alebo niečo budem ešte musieť urobiť ?
Inak ak by som to stiahol .. Tak co stim ako to nainštalujem alebo ako ??? na wine som to dal do Deamon Tolls a instaloval..TU ako ??
Pri tom torrente máš predsa návod (ako pri takmer každom – vlastne bez návodu torrent neviem či som videl niekedy), tak si to prečítaj. Stiahneš, rozbalíš, dvakrát klikneš a hráš. Myslím si, že potom si to budeš môcť pretiahnuť kľudne do „Applications“ ak to nechceš z hocikade spúšťať (pokiaľ to tam nehodí samo, no návod naznačuje, že nie).
Mimochodom sú tam aj linky na zopár fixov ako som to prebehol očami, tak si môžeš aj tie posťahovať, zrejme by mali opraviť nejaké tie bugy v hre.
cider port je apliakcia/hra ktora je zobrata priamo z windowsu a pomocou specialneho programu zbalena do application bundle (tie ikonky co mas v Applications su vsetko app bundle).
Potom je tam este wine engine ktory preklada vsetky API volania aplikacie z windows an mac/linux.
Problemove je to ze mnohe aplikacie nevolaju standardne systemove API a teda ich wine nevie prelozit a teda nemusia spravne fungovat…
co sa tyka tvojej druhej otazky: uz tym ze tu riesis hru stiahnutu z PirateBay porusujes pravidla fora takze ti ani nebudem pisat navod ako tu upiratenu hru rozbehat..
Pani ja uz mam presne tuto vec doma uz cca 3mes. je to hratelne ale zasekava sa alebo ti to ukonci hru, text v nastaveniach je tazko citatelny na net som sa neskusal pripojit cize neviem ale hrajes to z mechaniki nieje to klasicka instal na hdd.
Purky napis.
Socky su to v tom Steame. Najlepsia strielacka vsetkch cias a oni sa ohanaju nejakymi sourceami a obdobnymi napodobeninami. Ale aspon ostane moj Mac bez hier…
@mamvtrubke
„socky v tom steame“ alebo Valve vyvyjaju uz par rokov source engine. Nevidim najmensi dovod preco by sa mali vracat k 15 rokov staremu hl enginu (co je vlastne upraveny – este starsi – Quake 2) a prepisovat ho pre OSX… je to vrcholne nerentabilne a neperspektivne.
Ziadne hry sa uz dnes na tom engine nerobia a CS1.6 tiez uz nehra zdaleka tolko ludi ako kedysi.
Kvoli tym 100 ludom co by si to na Mac kupili (dalsich 200 to upirati) nikto nezaplati vyvoj resp. prepis enginu ktroy nema ziadne ine realne vyuzitie.
picko99 co si chcel.? ked som ti mal napisat na email.?
a koniec-koncov ten source je omnoho lepsi ako cs1.6… Ja na mieste Valve by som vsetky oficialne turnaje „preklopil“ do source…