Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Čierno-biele pásiky cez displej – iphone 5, POMOC
- This topic has 7 odpovedí, 5 hlasov, and was last updated pred 10 years, 1 months by Nemi.
-
AutorPríspevky
-
11. októbra 2014 o 21:17 #102045NemiÚčastník (Participant)
Ahoj. Bola by som rada, keby mi vie niekto poradit – cez den mi zacal blbnut mobil. Sice uz cez tyzden som mala raz-dva razy pocit, ze tazsie reaguje na dotyky, ale dnes zacal uplne blbnut. Najskor len zhorsena citlivost, potom si pomalicky zacal robit co chcel – ked som chcela volat, mala som problem sa dostat ku kontaktom a ked, prepinal si ake chcel – aj zacal tocit a podobne. Navecer uz zblbol uplne a prepinal si aplikacie ako chcel. A prisiel rychly zaver – potom sa zacali objavovat pasiky a ked ho manzel popretacal zo strany na stranu, hore nohami, tak uz vidim iba cierno-biele pasiky a inak ziadne ikonky, displej, nic… Ale na dotyky aspon reaguje – pocut podla zvuku – ak skusam odblokovat priblizne v miestach, kde teda naskakuje ikonka k odblokovaniu, tak pekne zvuk oznami, ze bol odblokovany. Ale okrem pasikov inak nevidim nic… vie my niekto poradit, co s tym? Pripadne niekto, kto vie s tym pomoct, opravit? Hlavne rychlo.. Manzel mi este poradil aktualizaciu (ja som ju doteraz odmietala, ze vraj je to tym), tak som ju spustila, ale obavam sa, ze ak prebehne, tak sa do mobilu uz ani nedostanem – nebudem moct zadat ani svoj PIN kon, kedze naozaj obrazovka len pasiky, takze asi skusat na 3 krat to nebudem chciet, aby som nezablokovala este aj kartu…. poradi niekto? Vopred moc dakujem!
12. októbra 2014 o 9:40 #392554JFK.Účastník (Participant)o akom mobile to tu kurnik hovoríš? :D
12. októbra 2014 o 10:43 #392559dfxÚčastník (Participant)Asi je pokazeny a potrebuje servis.
12. októbra 2014 o 11:08 #392560NemiÚčastník (Participant)Jémine, pardón! Už mi tiež šibe z toho mobilu :D Ide o iPhone 5 ;)
12. októbra 2014 o 11:10 #392561NemiÚčastník (Participant)Vlastne v názve témy je to hodené :)
12. októbra 2014 o 11:11 #392562christopherÚčastník (Participant)Podla mna je pokazeny bud displej alebo doska. Ak ho este mas v zaruke, tak ho urcite zanes na reklamaciu (ak sa da, tak ho zalohuj).
Ak uz v zaruke nie je a si z BA, tak sa mi kludne ozvi, mail mam v profile. Mam navyse displej pre iPhone 5, zistili by sme kde je chyba.12. októbra 2014 o 12:18 #392566LensÚčastník (Participant)Servis. Ci uz reklamacia, alebo niekto sikovny.Inak nerozumiem naco je dobre mat pin…
12. októbra 2014 o 21:03 #392599NemiÚčastník (Participant)No dnes som už stála pred opravou v Ba – ešte päť krokov pred ňou nefungoval a keď som prišla, zázračne naskočil a odvtedy fičí… absolútne nechápem. Chlapec v oprave na mňa iba pozeral, o čom hovorím – displej ani len nezatrucoval… dala som ho aj malej do rúk, nech ho otestuje (značne mu vie dať do tela hraním hier a pozeraním youtube :) ), ale fičí ďalej. Tak sme sa dohodli s manželom, že sa ideme najesť, počkáme, ale motali sme sa po BA pol dňa a fičí stále. Takže zatiaľ čakáme, potrebujem ho teraz súrne na zajtra, lebo ma čaká služobka do Viedne, ale Christopher – ak by zblbol, určite sa rada ohlásim :) Ešte som ho poraidne prečistila – pomala všetko, čo šlo, lebo aj pamäť bola značne plná a hádžem mu konečne po takmer dvoch rokoch aktualizáciu, ktorej som sa tak bránila – vraj to môže byť aj tým /aj keď sa mi absolútne nechcelo tomu veriť, ale samozrejme by potešilo, keby nič vážnejšie/ no a uvidíme…
Lens – do telefónu pin nemám (to považujem aj za blbosť, aspoň mňa by to obťažovalo), ale na simku jasnačka áno…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.