ccSvcHst

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    roman8662
    Účastník (Participant)

Zdravim vas.Mam taky problem,dufam ze je to problem mam MBP 2,4 ked ho vypinam tak na konci mi ukaze okno ze : program skoncit ccSvcHst…. co to znamena je to nieaky virus alebo co je to vlastne… ako to odstranim aby mi to uz neukazovalo prosim o radu

mha
    Účastník (Participant)

V akom operačnom systéme sa ti to vyskytuje? Mac OS X alebo Windows? Používaš nejaký soft od Nortona?

roman8662
    Účastník (Participant)

pouzivam Windows ano a mam aj Norton.. preco?

mha
    Účastník (Participant)

Spomínaný súbor je do Symantecu, cize problem bude v nejakej ich aplikácii… Viac neviem, skús Google, alebo support Symantecu.

roman8662
    Účastník (Participant)

skusal som hladat neviem ci som nasiel spravne niekedy ked vypinam pc tak ukazem mi program skoncit ccSvcHst.. na nete som nasiel len toto
    http://searchg.symantec.com/search?q=ccSvcHst&charset=utf-8&proxystylesheet=symc_de_DE&client=symc_de_DE&hitsceil=100&site=symc_de_DE&output=xml_no_dtd&context=gbh
    je to po väcsinou manulana odinstalacia Symantecu.. neviem ci sa to tyka mojho problemu … mozno ze je potrebne vymazat len aplikaciuu s tymto nazvom (ccSvcHst)

este nieco co sa vlastne stane ak to vymazem myslim tuto aplikaciu : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\ccSvcHst.exe
    je to tato co mi robi tie problomy?
    dik za odpoved

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.