cakat na macbook-a mid 2011??

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware cakat na macbook-a mid 2011??

• Toto téma obsahuje 60 odpovedí, 28 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years od m@R3k.
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 61 )
  • Autor
    kalap
    Účastník (Participant)

Xfire prosim ta normalne ma neda dychat ked je takato tema sa objavi na vrchu vsetkych ostatnych znova a znova o tom istom dokola .. boli ma srdco ach .. ved nieje co riesit kup si macbook a ked budes chciet ten novy tak nento predas … o macbooky je vysoky zaujem. Len na tomto fore sa ich toci asi 5 tyzdenne. Ak sa on budes starat odiide ti ako prvy. Nerozviajajte forum takymito hovadinamy

maiob
    Účastník (Participant)

kedze tato tema sa z casti zaobera dalsou moznou generaciou MBP tak nebudem zakladat novy prispevok a umiestnim to sem (snad nikto nebude namietat a nikomu sa nebude pri tom zle dychat a ani nic podobne)

dostala sa von dalsia informacia a Apple pravdepdobne pusti Nvidiu k vode :) spomina sa tu aj velmi oblubene cislo 13″ tak nech sa paci troska novych informacii:

http://www.ddworld.cz/aktuality/notebook-nb/apple-je-pry-nadsene-z-novych-procesoru-intel-a-jejich-integrovanych-grafik-pusti-nvidia-k-vode-2.html

povedal by som ze je viac ako iste – nove MBP budu az po uvedeni sandy bridge cize 13″ MBP bude mat az druhu generaciu i3 CPU a „len“ integrovanu grafiku

Xfire
    Účastník (Participant)

noo teraz treba nakupit macbooky potom budu tak uz len s intergrovanou grafikou =D

renad
    Účastník (Participant)

Že vraj na budúci rok vyrobia taký MBP – že ho budete mať až do truhly :) … a bez upgrade !

miro6054
    Účastník (Participant)

ja osobne nevidím nič zlé na tom že niekto uvažuje tak že počká…

ja som tiež čakal na novú sériu macbook air a deň po uvedení som si ho objednal… cena macbookov sa nemení počas predaja a tak je vhodné ho kúpiť na začiatku jeho životného cyklu…

uhrinkamu
    Účastník (Participant)

Urcite si kup macbook…na novu seriu mozes cakat aj pol roka a aj dlhsie….Teraz uviedli macbook AIR takze tak skoro necakaj novy macbook.A aj tak ak by nahodou vysla nova seria macbookov neoplati sa hned kupovat ….casom pridu zlavy akcie a pod.Tym chcem povedat ze aj keby zajtra vysiel novy mac bude zbytocne predrazeny ja som si kupil asi pred 4 mesiacmi mac za 800 e a som spokojny …boli rozne zlavy…..Ale zlavy necakaj pri novom macu…A ESTE JEDNA VEC ja si myslim ze tak skoro nevide novy mac lebo napr. ma 10 h vydrz ….ziadny notebook ho este nepresiahol a ani sa NEPRIBLIZIL ….apple zatial nema dovod davat do eteru no mac da ho az ked im budu robit notebooky konkurenciu…..to iste mas u iphonu ….apple cakal cakal a az ked sa priblizili HTC a LG a pod. ku kvalite iphonu 3G (3Gs bola len blbost pre bohatych ludi co musia mat vsetko nove od applu aj ked je to blbost) az vtedy uverejnily IPHON 4 “zatial co ostatny sa snazily priblizit ku Iphonu 3G my sme uviedly na trh Iphon 4 “ PROSTE KUP si mac ja si myslim ze teraz urcite nic nepride….OSTATNY BY ste mohly fakt prestat “ŹE VRAJ“ To co ste poculy ste si bud vymyslely alebo ste to videly na pochybnych strankach.

Benne
    Účastník (Participant)

toci sa mi hlava z tej gramatiky o.O a iPhony sa vzdy vydavali raz do roka, myslim,ze tvoja uvaha je mimo… takisto ako tvoja neuveritelna gramatika :D

bawy
    Moderátor

uhrinkamu: takú kôpku hlúpostí som tu už fakt dlho nečítal…podobné perly si najbližšie nechaj radšej pre seba lebo toto na technicky zamerané fórum naozaj nepatrí..vďaka

m@R3k
    Účastník (Participant)

uhrinkamu: No u nas zlavy na apple produkty moc nevidim, akurat ked su vo vypredaji po prichode novej generacie.
    Co sa tyka vydrze to je uplna blbost neviem odkial mas, ze sa ziadne notebooky inych znaciek sa neblizia vydrzi macbookov. Hned druha recenzia co som nasiel na nejaky acer, ktory vydrzal v redakcnom teste 12 hodin 19 minut, cize PRIBLIZIL aj PRESIAHOL. http://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2010/acer-travelmate-6594g edit: este dodam, ze v tom istom redakcnom teste macbook vzdrzal 8 hod. 40 min.
    Rozdiel medzi 3G a 3GS je podla mna dost velky, urcite vacsi ako medzi 2G a 3G kde slo hlavne o konstrukcne upravy. Je to sice vec nazoru ale urcite 3GS neni blbost pre bohatych ludi.
    Macbooky neboli updatnute uz 8 mesiacov takze mi pripada dost realne, ze by bol update v januari-aprili ako tvrdia tie „pochybne“ stranky. :D

raul
    Moderátor

bawy: pekne napisane.

JFK.
    Účastník (Participant)

uhrinkamu – THUMBS UP ! :DDDDDD

petokiso
    Účastník (Participant)

Ja mám potvrdené od Applu aj od Intelu aj od Micorsoftu a od veľa ďalších tajných zdrojov, že update určite príde ;-)

maiob
    Účastník (Participant)

no co sa tyka zliav tak u nas je to bieda ale napriklad teraz je v rakusku pred vianocami akcia na Apple Macbook White (MC516) 2.4GHz 2GB Ram 250GB disk za 799E je to mozno uz aj dopredaj skladovych zasob pred uvedenim novej serie tazko povedat …
    kazdpadne to pride tak podla mna na prelome Marec/april … a objavili sa na nete informacie o tom ze Apple a Sony prejavilo zaujem o Lightpeak ale intel uviedol ze zatial to bude len po medenom vedeni cize optika sa nekona :)

rixi
    Účastník (Participant)

kolkokrat bol update pre MBP v mesiaci 04-06? tri roky po sebe? takto sa to ocakava aj v r2011, akurat tu na macblogu to pokazili tym ze dali do nadpisu ze „nove macbooky pravdepodobne uz v januari“, v clanku v ktorom sa odvolavaju na zdroj, kde sa spomina len to, ze to bude v prvej polovici roka 2011 :))

poper
    Účastník (Participant)
    m@R3k
    Účastník (Participant)

rixi: 4/2010 < 6/2009 < 10/2008 < 2/2008 < 6/2007 < 10/2006...Poslednych 5 updatov boli 8 mesacne intervaly, teraz to vychadza na 12/2010 cize kludne to moze byt aj januar ale netvrdim, ze musi.

rixi
    Účastník (Participant)

ok, beriem spet. ako si sa mi zafixoval macworld, ktory byvaval prave v spominanom obdobi :)

m@R3k
    Účastník (Participant)

vpoho, ja tiez dufam, ze to bude az tak v aprili lebo vtedy mam narodeniny tak si mozno spravim darcek :D

tomass55
    Účastník (Participant)

uhrinkamu :D :D :D

tak tento tvoj text je unikát mal by si si to dať spraviť na tričko

JFK.
    Účastník (Participant)

Ja ten uhrinkamuho text nemôžem prestať čítať stále dookola :D ….
    :DDDDDDDDDDDDDD :D:D a stále sa smejem :DDD

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 61 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.