Bootcamp Win 7 z USB

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Bootcamp Win 7 z USB

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 41 až 52 (z celkového počtu 52 )
  • Autor
    ????
    Účastník (Participant)

mk01: som jeden z tych, ktori trpia windows len kvoli jednej veci, netvrdim ale ze integracia windows aplikacii z virtualky je nezmysel, je to len pre mna nevyuzitelne. a suhlasim s tym, ze bootcamp je prezitok.

chcel by som len podotknut, ze vmware je firma a produkt pre Mac sa vola Fusion. mam odskusane vsetky hypervizory typu 2 a co sa tyka 3d grafiky, parallels, ani virtualbox nema najmensiu sancu oproti Fusion, aj ked pises o obmedzeni VRAM. Skus v Parallels hrat hry, neuspejes rovnako, ako vo virtualboxe. Treba si uvedomit, ze virtualizacia nie je emulacia. Nemozes virtualnemu hardwaru dat viac RAM ako fyzicky mas, alebo sirsiu instrukcnu sadu procesora, ako tvoj fyzicky procesor podporuje.

s tym co pises, ze podporuje alebo nie nemam skusenosti, nikdy som nemal potrebu to vyuzit. Jedina vec, co pouzivam, je startovanie bootcamp particie vo VM (fusion).

parallels, fusion, virtualbox, vsetko su to hypervizory typu 2, principom fungovania 100% totozne.

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Prečo by mal byť BootCamp prežitok?

????
    Účastník (Participant)

Lukas, aky mas dovod spustit windows na „zeleze“ (priamo na hardwari), okrem hier ?

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

Mojím dôvodom sú tie hry :-)

Niekto má rád virtualizáciu, niekto zas ked je OS X a Windows striktne oddelený (BootCamp), samozrejme podľa potreby. Ak potrebujem Windows len kvôli MS Office, áno, vtedy BootCamp nemá zmysel. Ak niekto potrebuje plný výkon (napr. na hry, i keď je pravda že okrem hier ma nič nenapadá :-D ), vtedy zmysel má.

čiže áno, bootcamp pre hry. Ja sám mám na Windowse len hry, nástroje k ním (Hamachi atd), Instant Messenger, antivírus. Jo, a ešte Firefox, na MSIE sa nemôžem ani pozerať :-D

????
    Účastník (Participant)

ach tie hry :)

vlado_bb
    Účastník (Participant)

s3030150: Tiez ta prekvapuje, ako infantilne sa spravaju ludia, o ktorych by si na prvy pohlad povedal, ze su uz dospeli? Mna teda ano.

????
    Účastník (Participant)

co na to povedat :)

????
    Účastník (Participant)

vlado_bb: pocuvat na zastavke 15minutovy dialog o tom, ake oblecenie mala na sebe ta zenska z tej a tej hry a kolko stupnov malo vtedy prave horne jadro na grafike, preruseny prichodom autobusu … na nezaplatenie :)

a tym ludom by som tipoval 25 rokov

Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

nechápem, ako môže niekto hrať hlúposti typu World of Warcraft… a tie webové somariny v štýle Bitefight, Travian… fuj, fuj, fuj!!!

????
    Účastník (Participant)

Lukas: ty nechapes jedno, ja druhe :) kazdy mame svoje priority :-)

slavozv
    Účastník (Participant)

aby som sa vratil k teme:
    nakoniec (kedze podla vsetkeho nie je mozne pri konfiguracii Fusion Drive nahodit cez Bootcamp Win – aspon podla niektorych diskusnych for kde skusali rozne moznosti a ani mne sa ani jeden pokus nepodaril) som sa rozhodol pre Virtualbox – instalacia ozaj lahka, W7 slape vo VM velmi svizne(pritom gratis) a pre to, preco som ten Win na iMacu potreboval mi to bohate staci
    Takze v celku odporucam a dakujem za rady a reakcie dotknutym osobam, ktore mi boli tu poskytnute

????
    Účastník (Participant)

no vidis, som rad ze to funguje :) cest produktivnemu traveniu casu ! :)

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 41 až 52 (z celkového počtu 52 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.