Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Baterka
Ludia, pochvalte sa v akom stave mate baterky na svojich macbookoch.
Typ notebooku, pocet cyklov, battery health.
Tak zacnem ja
MacBook alu 2,4Ghz, 109cyklov, battery health 100%
MacBook 2007 2,0Ghz, 348 cyklov, 99% health
mozno blba otazka ale kde sa pozera health a pocet cyklov??
Odporúčam ti stiahnuť widget iStat pro, ktorý ukazuje veľa zaujímavých vecí, ako otáčky ventilátorov, teplota, miesto na disku atd. Stiahnuť tu: http://www.apple.com/downloads/dashboard/status/istatpro.html.
Alebo si môžeš stiahnuť jednoduchý program coconutBattery ktorý je určený len na to.
http://www.coconut-flavour.com/coconutbattery/files/coconutBattery_2.6.3.zip
diky moc takze cyklov 70 a health 100% macbook unibody 2.0GHz kupeny v aprily 2009
MacBook Pro alu 15,4, 2.8GHz, 15 cyklov, 100% Healt a mam ho asi tyzden
93 cycles, 100% heath, vyse roka …
Zaujimave, ze takato tema sa tu objavuje pravidelne asi tak kazde 3-4 mesiace :)
MacBook 2007
279 cycles, 99% health
takze mesiac stary mbp 2.4 2008 late, mesiac ho mam a 13 cyklov 100% health :D to Lacike fici len na baterke nee? :)
.
ja by som doplnil otazku:
napiste aj sposob, ako nabijate bateriu – teda ci ju nechavate vybit uplne, alebo ho davate do siete sporadicky… zaujimaju ma najmä vysledky userov, ktori maju vysoky pocet cyklov a pomerne vysoky health…
ja idem skoro stale na baterku, ked sa mi MB vybije tak ho pripojim , necham nech sa komplet nabije a potom zase ide na baterku, sak je to predsa notebook a ten nemusi byt stale pripojeny k napajaniu :D
Ja mam vacsinou v elektrike, raz do tyzdne otocim baterku (nie uplne)
MacBook Alu 2,0 kupovany v marci
Health: 99%
Cycles: 104
vecer nabijem, cez den na baterke, teraz ked neni skola a viem, ze dlhsiu dobu ho nebudem presuvat, tak davam von baterku
podla mna je blbost davat baterku von…
ja vzdy ked uz je 10-15% baterky tak ju dam nabit a vzdy do plna.
Ale vypada ze baterky su to dost kvalitne ked po tolkych cykloch maju taky vysoky health…
to je pravda, ze nemusi byt stale pripojeny k napajaniu, ale tiez to nieje mobilny telefon :D
ale zas podla mna je blbost, mat ju teraz 2 tyzdne nonstop pripojenu na siet
dnes uz ked mas nabitu baterku, tak sa dalej nenabija, ked mas notas pripojeny do siete
cize nema vyznam vyberat baterku ked ides na adapter….
baterka ma svoje riadiace jednotky notas tiez a tie vedia lepsie ako sa starat o baterku ako ty :)
MB Late 07, 119 cyklů, 100% health
většinou jedu ze sítě, na baterku když potřebuju..a nabíjím když je třeba. až bude úplně mrtvá, tak není problém ji za pár kaček koupit na ebay, je to stejně jenom obyč spotřebák..
No tak ja tu budem asi za exota :D Doma bezi book 99% na siet, na baterku ide len ked som ho potreboval do skoly (nie je to tak casto) alebo niekde s nim ist.
MacBook Alu 2.0 GHz kupovany November 2008 (8 months)
Original Battery Capacity 4100 mAh
Current Battery Capacity 4260 mAh
Health 100%
Cycles 16