Apple Watch Ultra 2 neukazuju zemepisnu dlzku a sirku

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple Watch Ultra 2 neukazuju zemepisnu dlzku a sirku

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    NiTr3oX
    Účastník (Participant)

Dobry den,
    moje nove Apple Watch Ultra 2 vobec neukazuju zemepisnu dlzku a sirku. Nadmorska vyska, kompas aj vsetko ostatne funguje, ale namiesto zemepisnej dlzky a sirky tam mam iba prazdne ciarky. Lokalizacne sluzby mam pritom nastavene dobre. Neviete mi niekto prosim poradit kde by mohla byt chyba ? Dakujem

Džestro
    Účastník (Participant)

Ahoj mám ten istý problém , nechce mi zaznačit ani body na trase. Hodiny som odniesol do servisu. Dam vedieť čo som vybavil.

Džestro
    Účastník (Participant)

Hodiny boli vyreklamované,ale nič sa nevyriešilo , body v apke kompas sa nedajú naďalej zadávať ani ich nezobrazuje.

Džestro
    Účastník (Participant)

Jedine čo mi z toho vychádza je fakt
    že treba mať e-sim v hodinkách ,aby sa dali zobrazovať a zadávať body na trase v apke kompas. Bohu žiaľ na Slovenku nie je podpora e-sim v hodinách.

Džestro
    Účastník (Participant)

Po aktualizácii všetko funguje ako má 👍

Pihohoson Pihohoson
    Účastník (Participant)

Hodiny som odniesol do servisu. Dam vedieť čo som vybavil.

benisfroms benisfroms
    Účastník (Participant)

Je zvláštne, že vaše Apple Watch Ultra 2 neukazujú zemepisnú dĺžku a šírku, najmä keď ostatné funkcie fungujú správne. Skontrolujte prosím, či máte zapnutú funkciu „Presné určovanie polohy“ pre aplikáciu, ktorú používate na GPS. Nájdete ju v nastaveniach -> Súkromie -> Lokalizačné služby -> Aplikácia (napr. Kompas). Tiež sa uistite, že hodinky majú dostatočne silný GPS signál – niekedy im môže prekážať hustá zástavba alebo uzavreté priestory. Ak problém pretrváva, možno by stálo za to zájsť do servisu. Rovnako ako technológia, aj zdravie si zaslúži profesionálnu starostlivosť. Ak hľadáte miesto s kratšími čakacími dobami, odporúčam https://zdraviemc.sk/ medicínske centrum v bratislave, kde sa o vás postarajú promptne a kvalitne.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.