Apple TV

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #103053
    Matadot
    Účastník (Participant)

    Zdravím chcem sa len opýtať či má Apple TV dáku vnútornú pamäť,ak ano akú
    Dik

    #396846
    maiob
    Účastník (Participant)

    ma pamat nie som si isty 8GB? neviem mozno som strelil capa ale kazdopadne tam ta pamat je len vyrovnavacia cize nepouzitelna

    #396849
    Matadot
    Účastník (Participant)

    Aha dikes

    #396852
    joer
    Účastník (Participant)

    Otazka 5 sekund dohladat si. Uz ma niektorý tzv Apple user vytacaju svojou pohodlnostou. Google poznás?

    AppleTV 2. generácie

    Druhá generácia disponovala procesorom Apple A4 (ARM Cortex-A8), grafickou kartou Apple A4 (PowerVR SGX535), pamäťou 256MB (dostupná pre frimeware) a 8 GB NAND Flash diskom pre Cashe (potrebná pri načítaní obsahu do medzipamäte). AppleTV obsahovala nový iOS 4.1, teraz už 6.0. výstup cez HDMI mal rozlíšenie 720p.

    Pre AppleTV 2 bol vydaný aj Jailbreak, pomocou ktorého sa následne dalo na zariadenie nainštalovať XBMC, Nito TV a iné utility, ktorým sa budeme venovať neskôr aj s návodom na Jailbreak.

    AppleTV 3. generácie
    Po prvý raz prichádza FullHD 1080p rozlíšenie pre AppleTV. Nová generácia bola predstavená 7. marca 2012 a obsahovala aj nový Apple A5 (ARM Cortex-A9) procesor. Grafická karta Apple A5 (PowerVR SGX543MP2) bola tiež inovovaná, aby podporovala fullHD rozlíšenie. Obsahovala rovnako ako druhá generácia 8GB flash disk, avšak na rozdiel od druhej generácie mala 512MB operačnú pamäť.

    Tim Cook v máji na All Things Digital konferencií oznámil, že sa predalo viac než 2,7 milióna zariadení za rok 2012.

    Na túto verziu AppleTV je momentálne Jailbreak nedostupný. Problém je v tom, že Apple aktualizoval exploit, ktorý sa nachádzal v AppleTV 2. generácie a preto už nie je možné pripojiť zariadenie cez microUSB port po tom, ako sa zariadenie naštartuje.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.