Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Apple netbook
- This topic has 11 odpovedí, 8 hlasov, and was last updated pred 15 years, 9 months by eFkoOo.
-
AutorPríspevky
-
9. marca 2009 o 17:49 #61585gidyÚčastník (Participant)
http://www.zive.sk/Bleskovky/Apple-vraj-kuchti-netbook-s-dotykom/sc-4-a-281725/default.aspx
Mozno to je pravda, mozno nie, ale jedna vec je ista – Apple uz nedokaze tak tajit svoje projekty ako niekedy….
takze podla mna sa mozme tesit na nejaky ten inetbook :D9. marca 2009 o 18:02 #151414macbloggerÚčastník (Participant)nechapem vyuzitie takeho apple netbooku – ziadna drive , maly displej (ked si zan sadnete ako za normalny notebook , tak neprecitate ani jedno pismeno….) , nepohodlna klavesnica , miniaturny touchpad , slabe repro , HD – ak ma macbook 120 , tak tomuto daju 60….
bol by som radsej aby tento prenosny odpad vyrabali ine znacky a apple zostalo apple…..
9. marca 2009 o 18:08 #151416gidyÚčastník (Participant)uz si drzal taky prenosny odpad v ruke? cudoval by si sa co taky asus EEE dokaze. a ako dobre a na nom pise.
neprecitas ani jedno pismeno? nedaj sa vysmiat.
60 GB na prenosny book ti je malo? aj keby dali 60 tak to bude 60 GB SSD. HDD disky s takou malou kapacitou sa uz pomaly ani nevyrabaju.
ziadna mechanika? na air nechyba, ale tu bude, ze?
co sa tyka mobility tak sa moze macbook a macbook pro skryt. rozmery su rozmerynetbooky su do buducnosti velky trh, tak ver tomu, ze apple neostane apple.
9. marca 2009 o 18:16 #151417Jozef RemenÚčastník (Participant)nevidim velky dovod na netbooky. Ich boom je sposobeny cenou, nie moznostami. A to Apple nerobi – ist do low endu.
Netbooky su momentalny hit, coskoro to ludi prejde. K comu netbook, ked na tie iste ucely mi staci iPhone, ktory vie takisto surfovat (velmi pohodlne), vybavi mi maily aj si na nom napisem nejake tie poznamky.
Rozmery netbookov su nepouzitelne. Krpaty displej (na akoze notebook) s neraz sialenym rozlisenim. Nepouzitelne klavesnice. Slaby vykon, nekvalitne materialy. Netbook je uz teraz odsudeny na zanik, len o tom banda nadsenych studentov, ktori to kupuju lebo to je LACNE este nevie :)
Ako sa neraz ukazalo (a Apple to vie velmi dobre), nizka cena produktu nikdy nepomohla ziadnej firme. Radsej predat za vyssiu cenu lepsi produkt, ako nieco lacne s takmer 0 marzou. Co sa vrati ako bumerang v podobe nakladov za support a servis. Netbooky neponukaju ani kvalitu, ani funkcie, ani jedinecne moznosti (stale su Win based). Ponukaju iba cenu, cenu a zas len cenu. Opakujem, nizkonakladove pocitace nie su segment, o ktory sa Apple zaujima.
9. marca 2009 o 18:43 #151421strangerÚčastník (Participant)Mal som prvy EEE, teraz skoro rok nosim 1000H. Kto ma denne so sebou notas, chape co je to rozdiel 2,5 KG, hlavne ked je nutnost prace s nim aj niekde v exteriery, ked ho jednou rukou drzite a druhou pisete a pracujete. No a dotyk navyse bude len dalsie plus. Sice Asus uz taky model ma, ale rad si kupim Apple. MAC OS X je viac ako deviza.
9. marca 2009 o 18:46 #151423macbloggerÚčastník (Participant)mal som asus eee 701 a je to katastrofa , ale kupoval som ho len kvoli cene je to pomaleee , uboheee , lacneee – asus eee
prenosny odpad….
9. marca 2009 o 18:51 #151426KmetoÚčastník (Participant)Uz je Air. Nevidel by som dvovod preco by Apple mal zacat robit nejaky netbook. Co sa tyka Asus Eee PC, skusal som iba ten stary model, no bolo to hrozne. Neviem ako su na tom nove modely Eee.
Ak by Apple zacalo robit netbook odhadujem vysoku cenu na to ze by to bol netbook.9. marca 2009 o 19:10 #151430kronosÚčastník (Participant)Priatelka si kupila netbook Asus EEE 1000H a mol som prekvapený ako dobre to fičí. Je to malé prenosné a zvláda to vacsinu vecí ktoré portebuje clovek robit. Samozrejme Photoshop by som do toho ale neinstaloval:) Ja osobne uvazujem nad tym kupit si Msi Wind a hodit don Hackintosha, ale ak Apple predstavy nejaky notebook, som ochotný do toho íst aj za cenu vyssej ceny.
9. marca 2009 o 19:14 #151431macbloggerÚčastník (Participant)tak to si dlho pockas…
9. marca 2009 o 20:06 #151441kronosÚčastník (Participant)to: macblogger veď toho sa bojím :)
9. marca 2009 o 20:07 #151442wbear6Účastník (Participant)Ked netbook tak MSI Wind. Ale radsej by som si kupil pouzity MB White.
9. marca 2009 o 21:42 #151452eFkoOoÚčastník (Participant)mam doma aj netbook Acer Aspire One s Hackintoshom a verte alebo nie,ide tam aj photoshop,macromedia balik a mne dalsie na pracu podobne programiky…ked rano vela cestujete,vydrz baterky okolo 5-7 hodin vas velmi potesi,ak potrebujete pisat tesne pred uzavierkou,v autobuse vdaka Aceru najlepsie riesenie…na iPhone tak pisat nemozem,kedze tukat do toho je dost nepohodlne…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.