app store

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    kuko9933
    Účastník (Participant)

ahojte mam taku otazku
    este som nemal ucet na itunes tak som nainstaloval 2 aplikacie cez kamosom account
    a teraz ked ked najdem adku aplikaciu tak ako mam dat aby mi opat vyhodilo tu tabulku
    a menom a heslo…???

ADAM´S
    Účastník (Participant)

Ahoj, mam ten isty problem. Ja som sa dokonca ani nevedel zaregistrovat. vyzaduje odo mna inu platobnu kartnu ako mam. V POMARANCI mi nepovedali, ze si mam k iPHONU vybavit aj ucet v akejsi banke s kartou, ktoru iTUNES podporuju.

Vie mi niekto poradit, ako sa mam na iTUNES registrovat? Su aj FREE aplikacie, ale aj tie potrebuju konto iTUNES s ID menom a heslom !

robin
    Účastník (Participant)

Caute! Oficialne sa mozte na iTunes regnut len pod Slovenskou vlajkou a musite mat KREDITNU kartu. Debetne kreditne karty apple nepodporuje. V slovenskom iTunes ale necakajte ziadne CoverFlow, pesnicky, filmy a ani nic podobneho, ale iba par aplikacii pre iPhone. Su ale vsakovake finty na iTunes, podla toho co odtial potrebujete, odporucam Googlit. :)

stranger
    Účastník (Participant)

Ak chces jednoducho ucet aj s nabitym kreditom, tak odporucam http://www.itunes.prodejce.cz/

Ja som s takymto riesenim spokojny, tiez mi nechcel iTunes brat moju VISA kartu, s ktorou inak vsade po svete bezproblemovo vsetko co potrebujem zaplatim. Banku menit nemienim…

mimoo
    Účastník (Participant)

To Robin: Apple podporuje aj debetne karty, ale napr. v Polskom iTunes…., takze jednoducho zmente stat (namiesto banky) a otvorte ucet napr. v Polskom. Ja som to tiez tak robil. Ine krajiny som neskusal. Mama VISU Electron od Tatra Banky.

Anonymný
    Neaktívny

Da sa registrovat aj bez platobnej karty, sposob platby sa vyberie “none”, niekde som tu uz pisal navod. :)

Tommy_Verceti
    Moderátor
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.