Aku mys pouzivate?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Aku mys pouzivate?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 53 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54505
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Chcel by som sa poradit, aku mys pouzivate u Mac-a ? .. ja mam totiz to za tento pol rok uz 3. Mighty Mouse .. a zase ju idem reklamovat .. takze bud si vyberiem 4. alebo si dam vyplatit naspat prachy a vyberiem si nejaku inu .. coz ma dost serie, pretoze som si na tuto mysku zvykol a vyhovuje mi … je dostatocne velka .. nie je moc hruba, cize sa zmesti do tasky Tucano a je jednoducha .. tak neviem, co ine by som si miesto toho mal vybrat. Nejake konkretne skusenosti mate ?

    #107415
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Mam Logitech MX1000 a nemenil by som za nic. Je to laserovka, li-ion bateria, s dockom na nabijanie. Vydrzi niekolko dni. Je to velka a tazka “zaba”, takze si na to treba zvyknut.

    Palcom viem zapnut Expose, na palci mam aj back/forward pre prehliadac alebo Finder. Koliesko funguje horizontalne aj vertikalne, a este viem prostrednikom tlacit aj “skryt” okno/aplikaciu a “skryt vsetky okrem aktivneho”. Rychlejsie sa system uz ani neda ovladat :)

    A co sa tyka grafiky/designu, na sklenenej podlozke Icemat Gear s tym triafam na pixel presne na prvy tah aj bez zoomovania.

    Drivery pre Mac OS X su universal binary, bez problemu konfigurovatelne. Po Mighty Mouse je to asi najpouzivanejsia mys na Macoch. Logitech uz vydal novsie mysi (tato bola uvedena asi pred dvoma rokmi), ale nie su az take dobre ako tato.

    #107416
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Dominik, to je strasne vysoka mys, ked si ju dam do Tucano tasky .. ktora je uplne tenka, tak taka mys mi spravi uplny hrbol na taske .. a okrem toho, teraz ju asi tazko niekde zozeniem :(

    #107417
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Tak zatial som si vybral Logitech LX3. A este hladam nejaku inu alternativu.

    #107418
    pedro
    Účastník (Participant)

    Pre menej narocnych…ja pouzivam Logitech V270 – relativne lacna, malicka, farbou sa hodi k macbooku pro, a nepotrebujem na nu USB port. Mozem odporucit.

    http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2135,CONTENTID=10916

    #107428
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Ludia – ja mam apple wireless mouse a sem tam mi sa stane taka vec ze mi kurzor ide ale nejde klikat a ked vyberem baterky tak je to v pohode. Ohladom spiny v gulicke este neviem posudit mam ju len 4 mesiace a este scrool ide. Volba Logitec je podla mna velmi dobra osobne som mal logitec mx(neviem uz kolko 500 510 cca) 3 roky a nedam na logitec dopustit.

    Sakra asi aj ja pojdem reklamovat. Vsak to nieje mozne aby mi to stale vypadavalo ? robi to niekomu aj inemu ?

    #107429
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    No ja moc neholdujem vstupnym zariadeniam na BT ani WiFi .. mam radsej kablove, klasicke pripojenie, takze neviem poradit. Ja som s tou myskou bol dnes u predajcu, reklamovat 4x a neuspel som, poslal ma do “p…” .. ze to nie je vec na reklamaciu .. a ze to je len zaspinene uzivanim a to sa neda uznat ako reklamacia, coz v principe ma pravdu ale som sa ho opytal, ci budem chodit takto kazde 3 mesiace k nemu, aby mi ju vycistil, alebo ako si to predstavuje ?
    Odpoved bola, pokrcenie ramien .. takze, Logitech sa zatial nekona .. a nadalej uzivam Mighty Mouse ..

    #107433
    MBPro
    Účastník (Participant)

    ja tiez pouzivam MX-1000a ako povedal dominik, s nicim lepsim som este nerobil. mam aj mighty mouse, ale skor v sufliku. myslim, ze kupit sa da stale, ja som ju kupoval v kombinacii s di novo klavesnicou

    #107434
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    MBPro: ako dlho ti vydrzi bateria na tej MX1000? Moja uz ma svoj vek, takze nie je to nic zavratne, ale zas robim s pocitacom prakticky cely den… a ide asi 3 dni, cize tak max do 30 hodin. To je celkom slusne myslim.

    Ked uz signaluzuje cerevena LED slabu bateriu tak dam na 3 hod do docku a mam zasa full. Na 2 hodny sa mi v docku nabije za cca 5 minut.

    Ako je to u teba?

    #107435
    mIREZ.sk
    Účastník (Participant)

    ja pouzivam mighty mouse wireless

    #107436
    MBPro
    Účastník (Participant)

    Dominik: no ja mam pred monitorom standardne docky na PDA a mys, takze ked nerobim, tak je to tam odlozene, takze vydrz nedokazem posudit, lebo sa priebezne stale dobija…

    #107442
    azert
    Účastník (Participant)

    Pouzivam Apple Wireless Mighty Mouse, spokojnost.

    #107443
    ivlado
    Účastník (Participant)

    TO Dominik:
    môžeš mi prosím napísať kde si nastavoval funkcie na jednotlivé tlačidla na tej myši. mám tú istú ,ale nepodarilo sa mi rozchodiť jednotlivé funkčné talačidlá pod OS X

    #107444
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    ivlado: Stiahni si najnovsie Logitech ovladace pre Mac OS X, po instalacii sa v System Preferences objavi ikona Logitech. Otvor ten ovladac, klikni na mys a potom “configure”. Tam mozes nastavovat vsetky tlacidla a funkcie.

    #107471
    ivlado
    Účastník (Participant)

    To Dominik:
    vďaka. nainštaloval som a už šlape,teda kliká :)))

    #107472
    andy
    Účastník (Participant)

    Ja pouzivam Mighty Mouse, ale veruze moc spokojny nie som….
    Gulicka mi isty cas vobec nefungovala(zrejme zanesena….ale zaniesla sa nejak rychlo)…a navyse aj tie tlacidla, ktore su na bokoch tej mysky som si musel vypnut, lebo su tam podla mna velmi zle ulozene…mys ma podlhovasty tvar…a tie miesta kde su tieto tlacidla su velmi podstatne, pretoze za ne uchopujem mys….no a vzdy sa mi stane ze to omylom stlacim prilis a aktivujem funkciu prisudenu danemu tlacidlu….
    takze mighty mouse neodporucujem

    #107476
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    andy: ak si si nevsimol, tak povodna tema bola zalozena s tym, ze mam Mighty Mouse a aku inu mysku doporucujete … takze Mighty Mouse asi nie .. to fakt nie :)

    #107477
    crumar
    Účastník (Participant)

    Ja sa trapim s Microsoft IntelliMouse

    #107533
    sat
    Účastník (Participant)

    co hovorite na mx revolution? tiez rozmyslam co kupit

    #108173
    Jalko
    Účastník (Participant)

    DoNaLd, dlhsiu dobu uz pouzivam logitech v500 cordless- skvela mys na cesty. Mozno uz bude aj nejaka novsia verzia.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 53 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.