Ako zrušiť kopirivanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Ako zrušiť kopirivanie

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55639
    kubokovac
    Účastník (Participant)

    zdravim, aj vam sa uz niekedy stalo, ze ste kopirovali zle dvd a v polke sa to zaseklo? no na tom by nebolo nic zle mozno, ale horsie je to, ze ani v leopardovi nefunguje ten maly krizik v okienku “copy” s nazvom stop copying!!!!! mam z toho nervy lebo sa s tym neda nic robyt dvd mam stale vo svojom powermacu G5 a jedina moznost je restartovat comp!!!!! ani relounch finder nepomaha!!! je mozne ze apple sa nedokaze vysporiadat s takouto banalitou?!

    #112648
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    To si poriadne vzkypel. Skúšal si to aj s normálnym bezchybovým kopírovaním, alebo to usudzuješ len na základe jedného pokusu?

    #112654
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Stava sa to aj mne. Ak kopirujem nieco omylom alebo chcem zrusit kopirovanie, vacsinou nie je ako. Po kliknuti na krizik sa nic nestane, kopiruje dalej alebo niekde proste “visi” a caka. Jedine killall Finder cez Terminal.

    #112656
    Jalko
    Účastník (Participant)

    ja som to uz tiez zazil a kill finreru pomaha, netreba nic restartovat :)

    #112663
    kubokovac
    Účastník (Participant)

    milan, nie je to z jednej skusenosti… ja som medzicasom prisiel na este jednu moznost… toast titanium vam to dvd vyhodi aj keby neviem co bolo… ale kopirovacie okienko mi tam ostalo – az do relounche finderu… inak ten prikaz do terminalu je jednoducho killall alebo ako presne znie?

    #112667
    Aleks
    Moderátor

    killall Finder

    #139297
    raul
    Moderátor

    Pocuvajte, povedal by som, ze tento problem uz medzitym nejaky update vyriesil – ale stale to blbne a dokonca, ked aj nechcem nic zrusit, proste kopirovanie zamrzne.. Resp. nie kopirovanie, ale prenasanie, teda move… uz ma to hneva…

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.