Ako na Jailbreak? iOS 6.0.1 a vyššie

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Ako na Jailbreak? iOS 6.0.1 a vyššie

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 80 )
  • Autor
    smoki
    Účastník (Participant)

na 4S to funguje ?

bawy
    Moderátor

Keďže Apple vymyslel tento funčkný a jedinečný softwareový a developerský ekosystém, má plne právo na svojich IBA 30%. Nevidím na tom nič zlé, tak ako všetci developeri čo vyvýjajú soft. A ver mi že málo ich nie je.

smoki
    Účastník (Participant)

odpovie mi niekto prosím ?

eraserv6
    Účastník (Participant)

smoki : Preboha trosku iniciativy : http://www.iclarified.com/jailbreak/iphone4s/firmware.php

P4r4doX
    Účastník (Participant)

@basman Ak nad niekym nariekam, tak su to ludia, co nemaju par centov na aplikacie. A ak by si pogooglil, tak odpoved najdes za par minut …

@bawy
    Ale na druhej strane, ked chces vyvijat pre iPhone, musis si zaobstarat Mac (~1000€), naucit sa Obj-C, ktore sa nikde inde okrem Macu/iPhonu nepouziva (~1 rok), zaplatit si licenciu (100$/rok) a este aj davat 30% Applu a pri tom aplikacie su jeden z hlavnych plusov iOS-u, takze v konecnom dôsledku este aj pomahas Applu zvyraznit jeho platformu.

bawy
    Moderátor

P4r4doX: a aký dôvod vidíš na to, z hľadiska podnikatela (apple) vytvoriť systém, ktorý by nepomáhaal zvyditeľniť svoje produkty? to nedáva zmysel. Počet vývojárov a aplikácií dokazuje, že apple vytvoril niečo, čo funguje. Ak to niekomu evyhovuje, netvorí kvalitné aplikácie, ktoré si nikto nesťahuje.

P4r4doX
    Účastník (Participant)

@bawy Suhlasim s tebou, jedine, co som chcel povedat je, ze vyvojari to nemaju take lahke, ked predavaju aplikacie za par centov a este im ich niekto kradne.

chichinek1998
    Účastník (Participant)

Pls ked mam iPhone 4 z orangu a ked tam am sim akrtu aky IPSW mam stiahnut mam ios 6.0.1 . Pls poradte ked tak nejak link dajte prosim odpiste dakujem..

UsEr69
    Účastník (Participant)

neviete niekto pls nejaky dobry program na untethered iphone 5 6.0.1 alebo 6.0.2?
    Uz som nejake stahoval , normalne som vyplatil tie survey a aj tak sa nic nestalo , takze nemam ani prachy ani program :D

peto7532159
    Účastník (Participant)

na iPhone 5 jailbreak NIE JE

odklizec
    Účastník (Participant)

Na cem frcis? ;) Zaden unteth. ani teth. JB na ip5 neni a kdo vi, kdy nejaky bude. Takze pokud jsi za nejakou takovou blbost platil, tak je to tvoje blbost ;) Priste si nejdriv zkus projit internet, nez za neco vyhodis prachy.

Účastník (Participant)

odklizec : kukni si twitter, alebo podobný informačný kanál a dočítaš sa, že JB pre zariadenia s A5/A5X a A6/A6X čipom je už pomaly na ceste a Dream Team (pod2g,p0sixninja,planetbeing,MuscleNerd) už tento JB majú pre iPhone 4S/5 a im podobné Apple výrobky no teraz doľadujú posledné bugy a JB vydajú po vydaní iOS 6.1 ktorý sa datuje na január alebo február tohto roku. A možnosťou tiež je že že to bude UnTethered.

UsEr69 : ked sa objaví tento JB tak sa to určite dozvieš. Ak ti mozem poradiť tak nic neplať nič nerob pokiaľ sa neobjavia linky na internete na skutočný JB vydaný Dream Teamom. Medzi programy tie fungujú na jailbreak pre iOS sú : absinthe,redsn0w,greenp0ision a pod. Ak by si mal nejaké otázky tak sa obráť na mňa na môj mail a budem sa snažiť ti pomôcť.

UsEr69
    Účastník (Participant)

ale ved vcera rano uz vysiel jb na ip5 http://devteamjailbreak.com/
    tu je aj ofik stranka

iTuxx
    Moderátor

to nie je oficialna stranka. Oficialna je tato: http://blog.iphone-dev.org

Účastník (Participant)

UsEr69 nom….a tu je príklad prečo nemáš klikať na rôzne stránky ktore sľubujú JB pre všetky iDevice a iOS. Ked by si si riadne prečítal link ktorý si sem dal tak sa dozvieš že ten takzvaný jailbreak na tej stránke je na obmedzený počet stiahnutí a potrebuješ jedinečný promote key aby si ho mohol použiť. (survey). Radšej sa spýtaj na info tu alebo inak napr. Niekoho kto sa do toho zaujíma aby ti povedal čo a ako. Lebo veľmi rychlo sa môžeš stat obeťou podvodu. Tak radšej neklikaj na takéto stránky a popozeraj sa na internete po skutočných zdrojoch informácii a nie FAKE stránkach. Môže taktiež dôjsť k poškodeniu tvojho iDevice, Mac, PC či dokonca k úniku informácií z tvojho súkromia. Dávaj si pozor. A radšej sa spýtaj mňa.

UsEr69
    Účastník (Participant)

Neviete niekto, kedy uz pride JB na iphone5? Lebo bez JB to je len sprosta kalkulacka ,ktoru asi vyhodim z okna

eraserv6
    Účastník (Participant)

Preco si kupujes Iphone 5 ako sprostu kalkulacku za taku kopu penazi??? Na mileticke ju dostanes za tri eura a ani ju nemusis jailbreakovat.

UsEr69
    Účastník (Participant)

Som to tak nemyslel, len bez JB sa vela veci na tom robit neda.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Co chces na nom robit s JB? Okrem nelegalneho stahovania existuje len malo apps ktore stoja za to

odklizec
    Účastník (Participant)

Potom nezapomen oznamit, ze ktereho okna budes tu kalkulacku hazet!

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 80 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.