Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › adium
- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 17 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 3 months od dubak.
-
AutorPríspevky
-
19. marca 2008 o 20:43 #57023josuaÚčastník (Participant)
som novacik co sa tyka macu a nainstaloval som si adium ale neviem tam pridat dalsie messengere aby boli automaticky pripojene nastavil som len google talk a nic viacej
19. marca 2008 o 20:44 #121191DoNaLdÚčastník (Participant)Menu adium -> Subor -> Pridat ucet .. a tam si vyberies, aky chces pridat
19. marca 2008 o 20:47 #121192josuaÚčastník (Participant)diky zistil som ze pre oci nevidim :-)))))
19. marca 2008 o 20:57 #121193KamenosaurusÚčastník (Participant)trosku off topic, ale zda sa mi, ze mi pomaly startuje adium. Mozno je to tym, ze tam mam asi 200 kontaktov dokopy v troch protokoloch (gtalk, icq, msn), je niekto taky, kto ma podobne vela kontaktov a startuje mu rychlo? Mne pri starte akoby mrzne a zobrazi sa laicky povedane „farebne tociace koliekco“ , diky
19. marca 2008 o 21:12 #121195josuaÚčastník (Participant)kde sa v adiume da nastavit aby mi zobrazoval len online ludi a bez skupin
19. marca 2008 o 21:21 #121196AnonymnýNeaktívnyjosua:
ked mas pusteny adium,tak hore view,zaskrtni hide certain contacts a zaskrtni hide offline contacts .Bez skupin musis mat nezaskrtnute show groups.Otazocka pre skusenejsich:
Ked vediem s dakym konverzaciu,ukazuje mi cisla miesto mien a to stale.Takisto v contact liste ukazuje len cislo.Da sa s tym nieco robit alebo to tak je stale??Vdaka za pomoc!19. marca 2008 o 22:47 #121199mato63Účastník (Participant)Hasan- tak si ich premenuj/ urob na nich alias. Mne to tak ide ň :) nie som teraz na macu,takze ti neviem presne povedat.
20. marca 2008 o 15:39 #121267AnonymnýNeaktívnyOK diky ale to ma celkom neuspokojuje..Neda sa to aby to ukazovalo prirodzene tak ako to ma nastavene uzivatel nicku??Diky!
20. marca 2008 o 19:26 #121271AnonymnýNeaktívnyPoprosim o radu:
Nechapem celkom funkcie adiuma ale myslel som si ze je to multiprotokol..Ak som zahlaseny pod ICQ account tak mozem kecat aj s kamosom,ktory ma MSN account..Ale akosi mi to nejde a myslim ze to ani nepojde..Je to vobec uskutocnitelne??
Za uzitocne a cenne postrehy dakujem!!
20. marca 2008 o 19:30 #121274jurosikÚčastník (Participant)msn som nikdy nemal, nechcem, a asi ani mat nebudem. fungujem icq + gtalk, sucasne, bezproblemov…
co znamena, ze ti nejde?
20. marca 2008 o 21:02 #121277mrzoÚčastník (Participant)2 Hasan – to ze si prihlaseny na ICQ neznamena ze mozes kecat na MSN, AIM, Jabber … Multiprotokol je o tom ze mozes byt prihlaseny na rozne ucty roznych protokolov naraz cez jeden program.
20. marca 2008 o 21:25 #121279AnonymnýNeaktívnyTakze ked chcem kecat s niekym kto ma len MSN ucet,musim sa takisto zaregistrovat na MSN a tento ucet potom pouzit v aadiu na komunikaciu s tymto clovekom??
Okrem toho jedna vec:
moderatori prepacte mi toto ale je to potrebne pre moju odpoved.Na konkurencnom blogu v tejto recenzii na adiuma http://www.macplanet.sk/portal/?p=1053 je foto na ktorom ma dana slecna v contact liste ulozenych ludi.Ako to je v pohode..Ako docielit to ze som prihlaseny pod mojim ICQ uctom a chcem si dat kontakt ktory ma ICQ ale aj gtalk tak ako ona ma na liste.teda budem mat mena,vedla neho jeho ICQ a gtalk kontakt..Alebo to nejde??Takisto ma stve ta vec s tym spravnym zobrazovanim nickov.V coctact liste a v konverzaciach mi zobrazuje len icq cisla,nie nicky.Takisto ani moj vlastny nick nad statusom v contact liste ma len cislo namiesto nicku..Fakt ma to uz stve!Vie mi dakto s tym pomoct??
Vdaka!
21. marca 2008 o 16:33 #121321ShashaÚčastník (Participant)to hasan:uz si vyriesli ten problem s cislami? ak nie skus na hornej liste vo view najst contact name format a tam si zvol Alias…
21. marca 2008 o 20:24 #121327AnonymnýNeaktívny2 Shasha:
vyriesil som to podla tvojej rady ale len na 50% pretoze som v name format dal alias ale cisla na alias zmenilo len druhym ale nie mne,co v konecnom dosledku znamena ze hor v contact liste nad statusom namiesto mojho aliasu zobrazuje stale ako moje ICQ number a takisto zobrazuje spravne alias druhym v konverzaciach ale mne zobrazuje stale ICQ cislo..dufam ze kazdy chape..ale neviem preco to mne robi..poradi niekto????21. marca 2008 o 21:01 #121329ShashaÚčastník (Participant)skusal si v preferences-personal zmenit name?
21. marca 2008 o 23:43 #121333AnonymnýNeaktívnyOK diky uz to slape..Stacilo v preferences->my account->edit account->v personal dopisat nick..uz to slape DIKY!!
30. marca 2008 o 12:31 #121806sugipeÚčastník (Participant)Ja by som sa chcel spytat ako sa pridavaju vsetky kontakty z gmailu do audia, aby som ich videl, lebo po nainstalovani mi to pridalo len jeden, co bol momentalne pripojeny?
30. marca 2008 o 13:40 #121811mrzoÚčastník (Participant)Pridalo alebo zobrazilo ? Standardne myslim Adium nezobrazuje offline kontakty (menu View/Hide Certain Contacts alebo Shift+Jablcko+H ).
30. marca 2008 o 17:32 #121823dandyÚčastník (Participant)2 Hasan:
ja mam msn,icq a aol ucty. ked zacinas konverzaciu tak si vyberies z ktoreho uctu sa maju spravy z tvojej strany odosielat…
ked si pridavas nove kontakty napr icq tak si ich mozes autorizovat aj na vsetky ucty … to ti potom staci zapnut msn a mas tam uz aj kontakt z icq bez toho aby si mal zapnuty svoj icq ucet.
ale na uz autorizovane ucty mi to nejde. len ak pridavam nove, vtedy to viem zapnut.
(popripade mozes popridavat kontakty znova ale teraz na vsetky ucty)staci pri pridavani zaskrtnut checkbox na ktore ucty chces kontakt pridat
29. októbra 2009 o 22:36 #179665ygyÚčastník (Participant)prosim vas ked som si do adiuma prihlasil svoje icq ale teraz neviem ako mam prepnut na iny icq ucet ? (priatelka chce chatovat)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.