7.GENERATION vs. 6.GENERATION

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes 7.GENERATION vs. 6.GENERATION

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    bestIQ333
    Účastník (Participant)

prosim vas poradte mi ze aky i pod si mam kupit. http://www.pixmania.sk/sk/sk/1581440/art/apple/ipod-classic-120gb-eierny.html alebo http://www.pixmania.sk/sk/sk/597648/art/apple/ipod-classic-80-gb-eierny.html bol som sa pytat v apple obchode a tam mi povedali ze ipod 7g sa este nepredava a ze sa ani tak skoro predavat nebude a ze urcite neni lacnejsi ako ipod 6g 80 gb. porovnajte :) je lacnejsi a to ma na tom najviac mete. ze ci to nebude nejaky fake. nwm ci tomu mam verit. neopznate nejaky obchod , ze kde sa da ipod 7g 120 gb kupit ??? ( nie e-shop)

titinius
    Účastník (Participant)

ja si myslim ze Fake by si urcite nedovolili predavat

Anathos
    Účastník (Participant)

7 g urcite nie je. Ci bude? Jasne, ze bude. Pockaj si par mesiacov, mozno coskoro bude vonku. Avsak, ked bude vonku 7g, tak za par mesiacov bude vonku 8g a potom aj 9g. Asi ma chapes…

Tommy_Verceti
    Moderátor

Anathos: 7G myslí poslednú verziu s genius playlistmi a 120GB kapacitou … hrúbka 80tky… a cena môže byť nižšia.. predpokladám že najviac do mesiaca by mali byť dostupné aj u nás.. niektoré novinky sa u nás objavujú aj do troch týždňov…

lukiboy
    Účastník (Participant)

Informácie o dustupnosti, ku ktorým som sa dostal ja – Traco Computers – sieť predajní Apple Premium
    Reseller bude ponúkať nové iPody, osobne som sa zaujímal o líniu Touch a Nano, do 2 týždňov, no nemoholi mi danú informáciu potrvdiť na 100%. Myslím, že súčasný Apple Store Slovakia bude na tom podobne. Už keď tak, tak si jednoznačne počkaj a vezmi 7 gen..

Anathos
    Účastník (Participant)

Tommy_Verceti: Aha, to myslel ten update, co zverejnil Jobs na poslednej prezentacii? Zrusenie hrubych modelov? Nevedel som, ze sa to oznacuje uz ako 7G.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.