Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › 3. laptop hunter MS
- This topic has 21 odpovedí, 11 hlasov, and was last updated pred 15 years, 8 months by skep10.
-
AutorPríspevky
-
10. apríla 2009 o 8:53 #62063mayoxyÚčastník (Participant)10. apríla 2009 o 8:57 #155336mikeÚčastník (Participant)
fuuuj, to je hnusneee
cista sracka … ako aj vsetky predtym… Nechutne … :!
10. apríla 2009 o 10:28 #155343macbloggerÚčastník (Participant)Myslim ze to bola dobra volba – s Macom by si vela hier neuzil……
10. apríla 2009 o 11:49 #155356mrzoÚčastník (Participant)2 macblogger – vsadim sa, ze doma ma minimalne Xbox (PS3/Wii/…) na ktorom travi 90% volneho casu a ten book mu bude tak akurat zapadat prachom. A ked uz nieco na hranie tak nie notebook.
10. apríla 2009 o 11:53 #155357renadÚčastník (Participant)10. apríla 2009 o 11:57 #155358mrzoÚčastník (Participant)Inak tie reklamy su fakt divne. Nehovoria nic nove co uz priemerny zakaznik davno nevie, nemaju ani ziadny napad, pointu aby zaujali, v podstate netusim kto ma byt cielovou skupinou, alebo akemu ucelu sluzia. Nemam nic proti MS (teda okrem tych ich nestastnych Windows Vista) dlhe roky som docela bez problemov pouzival Windows XP, ich serverove OS boli a su podla mna velmi kvalitne produkty ale s tymito reklamami asi strelili riadne vedla a trochu sa zosmiesnili.
10. apríla 2009 o 12:03 #155361HypnotizeÚčastník (Participant)presne, ked nieco na hranie tak xbox, ktory je vlastne tiez od microsoftu :) ja mam macbook na net atd a xbox na hry, urcite by som si nekupoval notebook kvoli hram
10. apríla 2009 o 12:15 #155363mikekoÚčastník (Participant)a tu je problem dnes chce pomaly kazde decko uz NB ale chce aby mu na tom sli aj hry, aby sa mohlo hravat aj v skole, a tu sa zabuda na co su v podstate NB
10. apríla 2009 o 12:21 #155364marekÚčastník (Participant)mrzo>
ta reklama je urcena pre normalnych ludi, co o tom prd vedia a ani nechcu vediet, toto im staci vediet ze je to pre nich vyhodnejsie o X dolarov a to staci, treba to tak bratmne to pripomina reklamu typu lidl, tesco, hypernova,…
10. apríla 2009 o 12:24 #155365macbloggerÚčastník (Participant)renad:
NFS Carbon , Harry Potter a dalsie 2 alebo tri hry….
mikeko:
:D
na co sa to zabuda ???
marekv:
nasa slovenska superhviezda Gizela Onova ala Tip pre Vas na Sobotu :D :D10. apríla 2009 o 12:34 #155368mayoxyÚčastník (Participant)clovek chce, aby to bolo male, prenosne, s velkou obrazovkou, silne, velky disk, dobre na hry,.. proste chce mat vsekto v jednom.. co sa niekedy , vlastne nikdy neda sklbit. Ale je pravda ze na hry je vhodny PS3, Xbox, alebo nejaky sunkovy PC s brutalnou grafikou. Desktop myslim. Na noramlne pracu, vobec nejaku pracu je vphodny pocitac. Tym slovom pocitac myslim nieco ako hocjaky mac alebo nieco co ma seriozny operacny system a kancelarske baliky a baliky na pracu s multimediami.
10. apríla 2009 o 21:20 #155414mikekoÚčastník (Participant)macblogger ;)
zabuda sa na to ze notebook ma byt pre ludi co potrebuju pocitac na cestach ktory, vela cestuju a taky normalny pocitac sa tazko prenasa. A je blbost kupovat Notebook na hry ked si mozem kupit Xboxa, PS3 a ked uz sa chcem hrat v skole tak si kupim PSP11. apríla 2009 o 0:05 #155428macbloggerÚčastník (Participant)tvoje vysvetlenie :
Notebook – kto vela cestuje.
Desktop ,XBOX ,PS3…. – kto si rad uziva hry naplno
Len by ma zaujimalo ako by si nazval niekoho kto vela cestuje a chce si uzivat hry :)
nemozes porovnavat herny vykon pocitaca s PSP , PSP = Desktop z 2002….asi take su hry na PSP….Notebook je dobra volba.
11. apríla 2009 o 0:48 #155430mylankoÚčastník (Participant)macblogger: http://www.apple.com/games/
Ze v SWP alebo MacSystem maju len 3-4 hry neznamena ze su to vsetky:) Kazdopadne nie je ich zas tolko co pre PC, takze nechapem poznamku tej pani v reklame, ze Macy su oblubene medzi detmi, kedze tie v dnesnej dobe na pocitacoch nic ine nerobia. Skoda, ze MS nevie reklamu podat s takym humorom ako Apple a rad by som sa zabavil a bolo by mi jedno ci si robia srandu z Apple. Toto je vsak rovnaka reklama ako ta prva, len s inymi hercami. V tomto pripade to Apple vystihol… advertising, advertising, advertising, advertising, fix Vista, advertising, advertising,…Kedze tych hier nie je pre Mac OS tolko, je zjavne, ze sluzia predovsetkym na iny ucel a trosku ma zaraza ze do tej reklamy strcili decko ktoremu ide maminka kupovat notebook len aby sa mohlo hrat. Myslim, ze je to dost blba motivacia. Radsej mu mala kupit futbalovu loptu. …alebo povedat, ze jej maly vedator chce byt ultra .NET skiller
11. apríla 2009 o 9:42 #155437mikeÚčastník (Participant)uz na takom macbooku pro do ktoreho si cez bootcamp nainstalujes xp-cko a nahras hry, tak idu v perfektnej kvalite a detailoch… Kebyze fakt som chcel notebook od Apple aj na hry, tak volim MacBook Pro – i napriek vyssej cene.. no ako sa tu uz viac krat hovorilo, notebook na hry je cisty blud…
11. apríla 2009 o 16:01 #155485mikekoÚčastník (Participant)hmmm fajn som 13 rocny chalan a mam na vyber nadupane PC alebo priemerny notebook nevem ale ta doba uz smeruje viac k tym notebookom
11. apríla 2009 o 16:31 #155490mrzoÚčastník (Participant)To nie je dobou, to je tym, ze si dnesne rozmaznane deti vydupu u rodicov co chcu. Taky 13 rocny chalan bude o pol roka nariekat, ze mu nejde/seka na jeho notebooku najnovsia hra, ktoru vsetci jeho kamarati hraju.
Inak ked sme uz tak offtopic – v uz par rokov sa uz ani to PC na hranie neoplati normalnej slovenskej rodine kupovat. Do PCka na ktorom ako tak slusne slapu najnovsie hry treba vrazit riadne peniaze a pri tom akym tempom sa vyrabaju nove graficke karty/procesory je to investicia tak na rok a potom treba upgradovat minimalne tu grafiku aby to za rok slapalo ako tak. Nikdy som nemal hraciu konzolu ale teraz by som na hranie uz nic ine nekupil. Prepojenie trhu vyrobcov PC hier a vyrobcov hardwaru (najme grafickych kariet) a name tempo vyvoja vyustilo v taky styl programovania hier, ze sa hry programuju na next generation graficke karty. Kedysi sa programovali hry, ktore mali na svoju dobu uzasnu grafiku a bezali aj na par rokov starom zeleze a najluxusnejsia sucast pocitaca bola zvukova karta :-) Proste sa programovalo efektivne. Dnes na to snad kazdy jeden programator kasle, ved moze byt v PC vsade k dispozicii MB, GB pamate a Ghz procesory… Progrmovanie na hracie konzoly je presne opacne – programuje sa na existujuci hardware kde to MUSI slapat.
V skratke pre toho kto to hore preskocil :-) :
PC – ku hre je clovek nuteny si kupovat hadrware
konzoly – ku jednemu hardwaru ma k dispozicii kopec kvalitnych hier11. apríla 2009 o 16:41 #155491renadÚčastník (Participant)Súhlas.
Ja ešte doplním, čo sa Applu týka, myslím si, že značku Apple kupoval človek kvôli rýchlej, komfortnej, produktívnej a bezproblémovej práci – tých kladných prívlastkov by som vedel napísať aj viac. Či sa už jednalo o dizajn, DTP, foto, audio, video, CAD, 3D, … atď, atď – teda určite sa Apple nekupoval za účelom drvenia hier – proste to nie je poslaním Applu (inak som rád, že je to tak) – na to sú herné konzoly a pod.5. mája 2009 o 14:40 #157965AnonymnýNeaktívnyCaute, urobil som edit reklamy laptop hunter 2000$ , have fun http://www.mojevideo.sk/video/35e6/laptop_hunter_2000.html
Inak tu vysveluje chlapik pravu podstatu tej trapnej reklamy /anglicky/.
mrknite sem http://www.youtube.com/watch?v=WTOQ75JOpGA5. mája 2009 o 14:49 #157967skep10Účastník (Participant)palihora pls posli mi to video je to pecka :D
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.