2 monitory > jeden s jednou, jeden s viac plochami

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware 2 monitory > jeden s jednou, jeden s viac plochami

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    majk
    Účastník (Participant)

Chcel by som sa spytat ci ked mam zapojene 2 monitory, a prepinam medzi plochami tak rotuju obidva z nich… Da sa nastavit aby sa mi styry plochy prepinali iba na jednom a no tom druhom som videl stale tu istu plochu?? Nechcem to riesit zobrazovanim niektorych aplikacii na vsetkych plochach pretoze mi tam zasa budu zavadzat ked odpojim externy monitor… ak vie niekto ako to vyriesit (a ci sa to vobec da) nech da nejaky tip. Dik moc

majk
    Účastník (Participant)

Fakt nikto nevie aspon ci sa to da?? dost by mi to pomohlo…dik

renad
    Účastník (Participant)

Ono to bude asi tým, že nie je dosť zrejmé, čo sa pýtaš.
    Teda aspoň mne :)

majk
    Účastník (Participant)

tak to skusim povedat inak… ak mam viac ploch (spaces) a dva monitory, ked prepnem plochu tak sa mi menia obe plochy, cize na externom aj na mojom monitore. Potreboval by som aby jedna ostavala stale rovnaka na jednom monitore, a prepinali sa len plochy na druhom… neviem uz ako inak to napisat… dufam ze sa najde niekto, aspon nech napise ze sa to neda a nebudem sa s tym uz srat…dikes moc

Vojtin
    Účastník (Participant)

Myslim že to nejde, nebo aspoň OS X to neumí, možná nějaká app?

danocoys
    Účastník (Participant)

v OS isto nie.. jedine nejake aplikacia.. ak taka je..

renad
    Účastník (Participant)

Robievam na dvoch monitoroch (zatiaľ zriedka) ale za chvíľu to bude realita.
    Zatiaľ ma však tento problém netrápil, pretože som to jednoducho nepotreboval.
    Myšlienka to však nie je zlá – skúsim sa s tým najbližšie pohrať.
    Logicky by to však nemalo fungovať – pretože sa jedná len o „rozšírenie pracovnej plochy“,
    teda pre systém je to stále ako jeden monitor.
    Ale na druhej strane – monitory sa dajú nastavovať nezávisle, takže ???? (možno to aj reálne je)

vojtacz
    Účastník (Participant)

mám to takhle doma (macbook + ext monitor), nějak to zkusím, pak dám vědět ;)

Vojtin
    Účastník (Participant)

myslim, že to jedniduše nepújde, ale někdo kdo se rád vrtá v kofigurácích by o mohl zkusit. :-)

durotrulo
    Účastník (Participant)

napis do apple, mozno to stihnu supnut do snowleo:
    http://www.apple.com/feedback/macosx.html
    :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.