10.5.2 nefunguje!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software 10.5.2 nefunguje!

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    Mac
    Účastník (Participant)

Normálne sa snažím cez softwre update inštalovať 10.5.2 ale keď má už začať tak vyhodí niečo v zmysle že nedokáže validovať 10.5.2 package…

Vygooglil som kopec ľudí s týmto problémom a žiadne riešenie :(.

Mac
    Účastník (Participant)

Konkrétne to vyhodí túto hlášku:

„The Installer could not validate the contents of the (názov súboru s 10.5.2) package. Contact the software manufacturer for assistance.“

Pomôže mi niekto?

dex
    Účastník (Participant)

Skús si stiahnuť installer package priamo zo stránok Apple.

Mac
    Účastník (Participant)

dex: skúsil som, mounting failed, skúsim znova či to iba nestiahlo chybne. Celé ma to trochu irituje, aký má dôvod odmitať mi update…

dex
    Účastník (Participant)

Iné pkg alebo dmg súbory ti idú otvoriť?

Mac
    Účastník (Participant)

normálne áno, ale tento čo som si stiahol nie, vypíše verification faild

Mac
    Účastník (Participant)

BTW keď pri otváraní dám preskočiť verifikáciu, tak mi to dmg spustí, ale nechcem niečo pokaziť, mám to inštalovať?

jurosik
    Účastník (Participant)

verifikacia sluzi len na kontrolu toho instalacneho disku, rozhodne preskocenim nic nepokazis.

Mac
    Účastník (Participant)

jurosik, dik, už som skúšal, ale nepomohlo, aj tak nenainštaloval. Na apple.com su desiatky ľudí s rovnakým problémom. Údajne nepomáha ani sformátovanie a čistá inštalácia, tak naozaj neviem ako to mám update-núť :(

Iróniou je že ani nemám nejaký veľký dôvod na update, Leopard mi beží bezporblémovo, ale to je blbosť, nemôžem predsa byť do nekonečna bez update a okrem toho tento je dôležitý aj pre to že pridáva nové funkce…

jurosik
    Účastník (Participant)

neboj, casom sa to spravi…

romi
    Účastník (Participant)

mal som podobny problem. Stiahol som z apple update a nefungovalo to, potom som otvoril na svojom pocitaci (software update), upgradoval cez toto rozhranie a islo to bez problemov…

Suno
    Účastník (Participant)

Update ide v pohode, aj ked podla videnia nie je nic nove, akurat sa pomalsie zapina a aj restarty trvaju dlhsie.

Anathos
    Účastník (Participant)

Skus Onyx. Mne to trosicku pomohlo, ale aj tak sa v dohladnej dobe chystam preformatovat cely system.

Sevo
    Účastník (Participant)

To sa chystam aj ja. Zacal mi padat FF, blbne TM, padaju aj ine veci…

miskopisko
    Účastník (Participant)

no ja som dal update a ide vsetko tak ako ma. az na to o ľ sekundy dlhsie startovanie.

Mac
    Účastník (Participant)

S radosťou oznamujem že sa mi konečne podarilo. Ako povedal jurosik, časom sa to spravilo. Jednoducho som dnes skúsil stuahnúť a išlo to :). Otázne je či je to preto že som to skúsil neskôr, teda že časom, alebo preto lebo som v inom štáte momentálne.

lesnik
    Účastník (Participant)

predpokladam ze tie pkg su podpisane pgp/gpg klucom, ktory mozno v tomto pripade bud v leovi chyba alebo je pkg podpisany inim klucom, kedze sa updaty nestahuju iba z jedneho download serveru, lebo by to nezvladol tak apple mozno niekde rozdistriboval nepodpisany balicek. Najlepsie na tom je to, ze niekto koli tomu reinstaloval system :-D

Tommy_Verceti
    Moderátor

jednou z chýb updatu (a jedinou s ktorou mám problém aj ja ) je nefunkčnosť externého displaya s MB(P) … našli rôzne finty ako to spojazdniť ale nejde to normálne ako pred updatom( zo sleepu prebudiť klávesnicou zavretý mbp na externé lcd alebo otvorený mbp ako dual monitor riešenie…)
    mne to nejak záhadne ide s Apple Cinema 23″ tak, že je mbp otvorený ACD ide ale mbp display je vypnutý… pri spaces ale vidím ako keby som mal obidva aktívne :) tzn. keby to fungovalo išli by obidve… aspoň že ide ACD a dúfam že sa čoskoro dočkáme nejakého rýchleho patchu

Mac
    Účastník (Participant)

lesnik: Pýtal som sa v sevise, čo mám robiť a oni mi odporúčali aj preinštalovanie, aj som o tom uvažoval ale našťastie som to neurobil pretože vo vzduchu vyseli práve dohady okolo problémoch na serveroch, pretože tento problém majú ľudia iba mimo USA, najčastejšie v Ázii. Niektorí dokonca písali že im nepomohlo ani sformátovanie a čistá inštalácie…

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.