iPad – výmena poškodeného za nový

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPad – výmena poškodeného za nový

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #97780
    Vikendo
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    Mám na Vás pár otázok. Neviem či viete, ale v nemeckých Apple predajniach je to tak, že keď kúpite iPhone a pokazí sa, alebo vám padne a rozbije sa, tak za 200€ vám dajú nový. Chcel by som sa opýtať či to tak platí aj s iPadmi a ak áno, tak či to tak bude aj napriek tomu, že iPad kúpim na Slovensku.

    Ďakujem a prajem príjemný zvyšok víkendu ☺;-)

    #373254
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    ano rozhodne, ked si debil a nieco si znicis tak Ti to s radostou kazdy vymeni zadarmo. Ako teda mozem smelo rozmrdat Medveda o strom a potom prist do predajne a zadarmo ci operativny poplatok sadnut do druheho, tak?

    Zabudni, sa vlastnu gramblavost sa plati.

    jezis ludia, to ste fakt tak naivni?

    #373258
    Vikendo
    Účastník (Participant)

    Keby si najprv prečítal tento príspevok a zamyslel sa nad ním, tak toto nenapíšeš. Ide o to, že v nemeckých Apple predajniach to funguje tak, že pokiaľ sa ti niečo stane s iPhonom, napríklad na štvorke ti padne a rozbije sa ti displej, tak ti sa 200€ dajú nový kus tej istej rady, v tomto prípade iPhone 4 a tvoj starý iPhone zoberú. A teraz, ak si už pochopil, tak sa mi môžeš ospravedlniť alebo ma môžeš ignorovať, ale buď taký dobrý a nabudúce čítaj s porozumením.

    Prajem ti pekný deň ;)

    #373259
    Rychlik
    Účastník (Participant)

    tiez som pozeral a chcel napisat ci Jozef vobec necital tvoj prispevok a hned musel provokovat… ale predbehol si ma… tuna okrem rypania asi ani nedostanes normalnu odpoved… podla mna najlepsie bude, ak vies aspon trochu anglicky alebo nemecky spytat sa priamo Apple supportu…

    #373261
    Horvath
    Účastník (Participant)

    Hej, Jozko sa zhovadil uplne… keby aspon cital poriadne. Fakt to tak pri iPhonoch v zahranici funguje, o iPadoch som ale zial nic take nepocul. U nas to tiez tak funguje, ale je to tusim 300€ u operatorov.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.