Oplati sa teraz kupit MBP ?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Oplati sa teraz kupit MBP ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 67 )
  • Autor
    Príspevky
  • #71949
    NiTr3oX
    Účastník (Participant)

    Pred par mesiacmi som tu videl podobnu temu a teraz ked sa ma to tyka, tak to neviem ani za svet najst. Chcem si kupit MBP ale zda sa mi, ze na to nie je momentalne zrovna ta najspravnejsia doba. Zdalo sa mi, ze na ne boli stale nejake zlavy, alebo iPod zadarmo atd. a teraz nic. Myslite, ze ho mam teraz zobrat, alebo ho caka nejaky hardwarovy update, alebo nejake zlavy ? Diky moc.

    #228735
    viper1993
    Účastník (Participant)

    Ja uz som bol rozhodnuty o kupe a teraz http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro pise Buy only if you need it – Approaching the end of a cycle. Cize neviem ci kupit alebo nie USB 3.0 by sa dost hodilo takze som zase tam kde som bol na zaciatku a to pri rozhodovani ci kupit alebo cakat.

    #228743
    jurii
    Účastník (Participant)

    Ja som tiež uvažoval ako vy, ale potom som si uvedomil že uvedenie nových produktov býva koncom októbra a ešte ked si zoberiete čas než sa to k nám dostane. Preto ja som si už Macbook Pro objenal :)

    #228753
    viper1993
    Účastník (Participant)

    13” ci 15”? Ono pokial 15” tak tam si myslim ze ta zmena nebude az taka velka(mozno to USB 3.0 pripadne vyssi takt procesora) no pri 13” sa ocakava prechod z C2D co uz je dost zastarale na i3/i5 co je dost velka zmena. Ja som chcel brat 15” no aj tak sa neviem rozhodnut, keby to bolo naozaj na konci oktobra tak myslim ze nejake + 2-3 tyzdne a mohlo by to byt aj u nas. Otazne je ci zostanu tie ceny co su pri aktualnych modeloch.

    #228760
    piggee
    Účastník (Participant)

    tieto rozmyslania absolutne nemaju zmysel. Bud to chces, alebo nie…

    #228763
    raul
    Moderátor

    suhlasim, piggee.

    Mna by napr skor zaujimalo, ci sa oplati kupit TimeCapsule :)

    #228792
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    @raul
    oplati :)

    #228793
    raul
    Moderátor

    Jak to, uz davno bol upgrade, nie? ;)

    #228796
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    jaj no ak to myslis tak, ze ci sa oplati cakat kvoli upgrade tak asi uz aj hej.
    Ja som to myslel skor v tom zmysle ze je to usper masinka a preto sa oplati ju kupit.

    posledna aktualizacia bola koncom roka 2009
    http://bit.ly/aV93zs

    #228797
    raul
    Moderátor

    To mi je jasne, ze to je super… Uz pol roka to chcem kupit a steve stale nic nove. Uz som mu chcel pisat mail: did you forget about time? ;)

    #228802
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 raul, sleepwalk3r – nezda sa tam TM sialene predrazena? Ako ale ozaj, aj na Apple… :-)

    #228803
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    je to drahe jak svina.. to je pravda. Ale ak hladas podobne routre v podobnej kategorii (cize nie nejaky vigor alebo dlink) + disk + 5Ghz wifi (300Mbit) tak dojdes na podobne ceny. Stale najdes aj lacnejsie ale este pripocitaj uzivatelsky komfort a par percent z ceny aj za to nahryznute jablko na vrchu timacepsule a zistis ze to neni az tak hrozne ako to vyzera na prvy pohlad.

    #228810
    raul
    Moderátor

    Presne. Praveze to vobec nie je az take drahe. Dlink (dir 855), kt zvlada dual band wifi s moznostou pripojenia disku (bez neho!) stoji cca 200€. Toto je jablko plus s apple vyrobkami funkcne super. Kupil by som to uz davno, len cakam na nejaky upgrade. Stary stroj nechcem kupovat.

    #228811
    petiar
    Účastník (Participant)

    MBP sa oplatí kúpiť hocikedy, zbytočne je čakať, pretože tie upgrady sú skôr takého morálneho až motivačného charakteru. Osobne si myslím že ak by si aj niekto kúpil MBP ktorý bol aktuálne v predaji pred rokom tak má stále skvelý, výkonný počítač s nejakou technologickou rezervou. A omnoho lacnejší. Zbavte sa pocitu že musíte mať všetko nové a nepoškriabané a ste v pohode. ;-)

    #228812
    YoImNewHere
    Účastník (Participant)

    Oplati sa,tento rok nevyjdu nove, stopercent

    Podla buyers guide na macrumors sa riadit neoplati

    jan/feb bud rok imo

    #228820
    mychaello
    Účastník (Participant)

    @raul: jaaaj to je dilema veru, ale ako som pisal v inom vlakne, nalomilo ma to nove wifi lacie … dual wifi ma netrapi, ale ta spolupraca s PlayStation3 + ine features [predpokladam torrent priamo na tom, takze netreba mat koli tomu beziace PC] … otazka je zase hlucnost, moze to mat clovek v obyvke? [myslim lacie]

    #228821
    mychaello
    Účastník (Participant)

    @NiTr3oX: vahal som tiez takto 1/2 roka a zbytocne, pretoze uz 1/2 roka som mohol ficat na MACu … takze nevahaj a chod do toho ;) [ten upgrade neviem ci stoji za cakanie, ale to je ozaj ciste individualne, ja by som koli USB3 necakal, kde a kolko krat to vyuzijem? a ked to uz ozaj budem chciet vyuzivat, kupim novy model a stary predam]

    #228824
    dubak
    Účastník (Participant)

    mozno trochu blba otazka ale sluzi ta time capsule aj na nieco ine ako zaloha pre time machine a externy hardisk po wifi? myslim vzhladom k tej cene ci sa s tym da robit aj nieco ine, cital som sice recenziu, ale nikde to nieje vysvetlene tak jednoducho pre laikov aby som tomu chapal

    #228827
    raul
    Moderátor

    Sluzi to ako wifi router s dualbandom a s diskom, kt mozes cely al cast pouzivat pre TM, aj pre viac macov. Navyse mas moznost pripojit usb disk a mozno aj tlaciaren, neviem teraz. To je asi vsetko;)

    #228832
    termix
    Účastník (Participant)

    Pokial sa pamatam tak aj tlaciaren.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 67 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.