Ako vam vstupil apple do zivota ?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ako vam vstupil apple do zivota ?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 66 )
  • Autor
    Príspevky
  • #69371
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

    Tak otazka znie ako vam apple vstupil do zivota ?

    Musim skratit pribeh kedze vela ludom sa nepaci. Apple som prvy krat videl na vystave v bratislave cca v 7 rokoch a prvy mac som si kupil cca tyzden po 18tke iMac 27″ i7 8gb a teraz mi uz pribudol aj macbook a iphone som kupoval v den vydania mam rad apple a nechcem nikdy prejst naspat na windows (nepoviem aky mam na neho nazor lebo polovica sa tu najde zastancov toho systemu za ten system som rozbil par klavesnic a inych komponentov) pomohol mi mac v zivote a praca je na nom jednoducha a zabavna

    Toto je moj pribeh rad si precitam vas :) prijemne citanie a pisanie urcite aj vam mac pomohol dost v zivote

    #210363
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    Ku mne cez krabicu :-D

    #210364
    xRiCky
    Účastník (Participant)

    Uf tak toto uz je silna kava….”2. krat som sa narodil” a pod. …stale je to iba pocitac nezabudaj nato…ako vravel tvorca startovacej zvucky na macu (neviem si teraz spomenut na jeho meno)..Your computer doesnt love you so get a real life ;)

    #210366
    Anonymný
    Neaktívny

    Ja budem strucnejsi, cca v r1988 som videl 1 x nazivo Mac Classic, tusim v BA v Posame, prvy mac som si domov kupil r.1992 v ale s macmi pracujem od r.1990, nikdy by som nemenil, je to proste aj styl aj ine myslenie aj zjednodusenie beznych cinnosti, mal som Performu 630, potom 6300, potom PB G4 titan, teraz mame v rodine Mac mini, 2x Iphone,Macbook 2009 a Ipad.
    UPDATE:to Serpantes, samozrejme ze zdravie je prve, ale preco si nesprijemnit aj tak relativne kratky zivot….

    #210370
    Serpantes
    Účastník (Participant)

    hlavne ze sme zdravi

    #210373
    dubak
    Účastník (Participant)

    nebyt teba R4d0sl4v co si mi poradil Mac a rakoviny ktora ma prinutila nan setrit by som dneska bol stale na windowse :D

    #210374
    gidy
    Účastník (Participant)

    “a to som sa ako keby 2 krat narodil od vtedy zijem iny zivot bez starosti a strachu z bluescreen a vsetko je take jednoduche co pred tym bolo komplikovane”

    mozno by pomohlo vyrozpravat sa na gauci…

    #210375
    t6mas
    Účastník (Participant)

    tiez som bol na nejakej vystvae. bolo to davno v inchebe.. presiel som okolo takeho priesvitneho plastoveho stojanu co mal v sebe plagat.. no zrazu sa ten plagat zmenil na iny obraz.. az vtedy som pochopil ze to je monitor.. kvalita toho displeja ma vtedy ohromila.. nechapal som.. to bolo apple prvy krat..

    potom o par rokov sa to zacalo.. s prichodom iPhonu som si kupil aspon iTouch.. ked som zistil ake je to vsetko jednoduche a bezudrzbove, tak som sa nevedel dockat dna kedy budem mat maca.. windows som posledne mesiace uz nemohol ani citit.. za pc som si sadal s odporom..

    tiez mi apple zmenil zivot.. niektore veci su pre mna jednoduchsie.. menej stresu.. menej starosti s pokazenym/zavirenym/spomalenym PC.. sustredim sa na to co urobit.. nie ako to urobit.. a to je fajn.. este k tomu dnesna sprava: autocad na maca.. parada.. :)

    #210378
    zero0x
    Účastník (Participant)

    > to som sa ako keby 2 krat narodil od vtedy zijem iny zivot bez starosti a strachu
    > Steve Jobs je moj vzor a mam v ten den narodeniny ked aj on

    Pocitac je iba nastroj.


    @gidy
    +1

    #210379
    R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

    no mozno je to silna veta 2 krat sa narodil :) ale je to tak zmenilo mi to zivot od zakladov aj ked niektorym sa to nepaci no mne takto zivot vyhovuje (s pocitacmi zijem cely zivot tak mam k tomu dobry vztah a niesu to pre mna len stroje je to pre mna vsetko :)

    #210380
    zero0x
    Účastník (Participant)

    Znie to akoby si hovoril o nabozenstve.

    Odpoved na anketu: Zistil som, ze sa vyborne hodi na moju pracu.

    #210383
    vojtacz
    Účastník (Participant)

    Radoslave, ty bereš nějaké drogy? koupit si Mac a podruhé se narodit? nedělejme z toho modlu, je to jenom bílá/hliníková krabice co něco umí..:D

    mě do života vstoupil (nebo možná vlezl?) z krabice, kterou jsem si koupil. a důvod koupě byl jednoduchý – chtěl jsem něco jednoduchého o co se nemusím starat.

    ještě si neodpustím – taky vám přijde že v poslední době se tu nějak množí skoro až okultní témata typu “Mac mě udělal lepším”, “díky Macu nemusím jíst ani pít”, případně “koupil jsem si Mac a vrátil se mi zrak”? :D

    #210387
    w3q
    Účastník (Participant)

    Vojtacz posledný odstavec máš za 1 :)

    #210388
    komfort
    Účastník (Participant)

    obcas som pekny chuj ale mam apple jednoducho jeto stroj nic viac v tom nevidim…

    #210389
    iGor pro
    Účastník (Participant)

    môj prvý mac bol ibook, neskvôr macbook , teraz macbook pro 15 core i7, imac 27 core i7 ,
    ipad wifi 16 ,vystriedal som každý typ iphonu a potom také gagety ako ipody, klávesnice myšky displaye , rootre :)
    prečo si nezjednoduchšiť život keď je to tak lahké ..

    #210391
    m4x
    Účastník (Participant)

    toto ma dostalo:
    “Your computer doesnt love you so get a real life”, ze som na to nenatrafil uz skor :-)

    #210400
    raul
    Moderátor

    co ho chudaka drbete, podla mna je pekne, napisat svoj pribeh… Akurat mne sa prave nechce :D ale mozno casom… Go on..

    #210402
    tankista
    Účastník (Participant)

    Ja som si MAC kupil iba kvoli programovaniu iPhone applikacii a na to ho aj pouzivam.. thats all, ale mam ho rad :D

    #210403
    M!ke
    Účastník (Participant)

    Ja som sa s Apple zoznámil vďaka kamošovi, ktorý ma zobral na výstavu do Incheby a tam som natrafil aj na stánok Apple. Práve predstavovali iPod prvej generácie. Ten kamoš bol pre mňa prvý zdroj informácií o Apple. Dlho som sníval o MacBooku, ale na gympli som mal len starý notebook z druhej ruky. Keďže som bol veľký fanda macu, tak som si prerobil aspoň prostredie windowsu. Pomenil som ikonky, tému, nahodil dock a pridal vyhľadávanie od googlu namiesto spotlightu.
    Často som chodil na Apple stránku a sníval, ale peňazí nebolo :)
    Keď som bol prvák na výške, raz som zbadal v obchode s elektronikou iPody. Videl som aj iPod Shuffle a povedal som si: “Teraz, alebo nikdy…” A z obchodu som odchádzal 2GB iPodom Shuffle. Bol som šťastný, že mám konečne niečo od jabĺčka. Vtedy som sa rozhodol, že si MacBook kúpim stoj čo stoj.
    Keď bolo na intrák treba kúpiť wifinu, tak som spolubývajúcich presvedčil, že kúpime Airport Express (veď k tomu MB, čo som ešte nemal, ale bol rozhodnutý mať :), a keďže stál viac ako ostatné wifiny, prispel som naň väčšou časťou ako ostatní a po skončení školy mi zostane.
    No a o pár mesiacov na to som si ten MB Alu aj naozaj kúpil. Po roku a pol užívania som rád, že som sa takto rozhodol. Dokúpil som si Magic Mouse (parádna vec) a brúsim si zuby na iPhone.

    SP: Ten kamarát, čo ma zoznámil s Apple je teraz programátor na win. Aká irónia osudu.

    #210407
    petiar
    Účastník (Participant)

    Cítim sa fakt suprovo keď si to fičím krížom cez našu dedinu na mojej vytunenej favoritke a na zadnom sedadle mám iPod shuffle. Kúpil som ho len za 10 Eur, lebo nefunguje, ale pocit, že sa líšim od ostatných mi dodáva sebavedomie a aj vyrážok mám už na tvári menej. Niekedy dokonca premýšľam že si dám na PC nejaké Applovské pozadie ale ešte neviem či mi to dovolí mama, lebo doma počítač nemám tak chodím k nej do práce no a to by mohol byť problém lebo pre ostatné upratovačky by vstup Apple do života nemusel dopadnúť tak dobre ako pre mňa. Už sa neviem dočkať Vianoc – písal som Ježiškovi či by mi k tomu iPodu nemohol priniesť slúchadlá. Držte mi palce! :-) Cmuq!

    PS: A po Vianociach si dám vyoperovať aj druhú polovicu mozgu a potom aj ja založím tému podobnú tejto.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 66 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.