iKiller- nová čokoláda

Domov Diskusné Fóra Ostatné iKiller- nová čokoláda

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    Príspevky
  • #63529
    Xavier
    Účastník (Participant)

    LG sa poďľa mňa podaril husársky kúsok v podaní novej čokolády- LG Chocolate (4. BL Series). Tento telefón je naozaj atypický a hoci má naozaj netradičné rozlíšenie displeja, aspoň u telefónov :D využíva ho fakt dobre. Osobne som uvažoval nad kúpou iPhonu 3GS, ale toto ma fakt dostalo, mal som aj 1. chocolate… Podľa mňa o tomto telefóne budeme ešte veľa počuť ;)
    Tu je videjko ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=fU8Ur_4K3z0

    #166650
    mahomo
    Účastník (Participant)

    vydareny je veru, keby nebol iphone na svete, tak je momentalne na prvom mieste u mna :)

    #166652
    odklizec
    Účastník (Participant)

    No uvidime..uvidime ;) Coming soon jeste neni releasnuty telefon. Marketingove videa pekne, ale az praxe ukaze co je v nem. Osobne se mi zda, ze bude prilis velky (dlouhy) a prilis uzky. 21:9 je totalne nestandartni rozliseni, nevidim zadnou vyhodu, krome toho, se to bude uzka nudle? Uz vidim tu srandu, jak se clovek bude snazit palcem dosahnout kazdy roh displeje bez pidalkovitych pohybu. Ja mam teda dlouhe prsty, ale to urcite neplati o kazdem.

    #166660
    rony
    Účastník (Participant)

    definicia iKiller: to je telefon, ktory mna presvedci, ze uz iPhone nechcem. Dovtedy plati: mili vyrobcovia telefonov, nemusite kazdy polrok pustit von dalsieho “ikillera”, nemusite ho mesiace vopred ohlasovat. Staci, ak RAZ jedneho pekneho DNA, pridem do obchodu a ten skutocny iKiller tam bude a ja si ho kupim.

    #166663
    Maco
    Účastník (Participant)

    Na tom videu som nevidel nič čo by iPhone už dlho nevedel, vy snáď áno? Už ma bolí prst keď si predstavím ako sa na tom surfuje po internete. Pre mňa len ďalšia cool kórejská kópia iPhonu ako všetky tie Omnie. Využitie toho rozlíšenia ma napadá len na jednu vec.

    #166664
    raul
    Moderátor

    rony: pekne :D

    lg by som si aj tak nic nekupil.. Jedine, ze by mi vedel sam poskrabat chrbat, to este ajfon nevie…

    #166667
    Frankie
    Moderátor

    Ved to GUI je skoro rovnake ako v iPhone, ta horna lista s nazvom operatora a stavom baterie je takmer totozna, a to nehovorim o tej klavesnici. Podla mna to nie je vobec konkurencia iPhonu.

    #166682
    stranger
    Účastník (Participant)

    A tiez bude pri hovore sustat v sluchatku ako to je pri LG zvykom?

    #166686
    slavcomirko
    Účastník (Participant)

    Frankie: noo bude to konkurencia iphonu, ludia su zvyknuti na lacne veci, ak to bude radovo lacnejsie ako iphone, bude sa aj predavat…

    #166687
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    a stavim sa ze to ma windows mobile.

    #166696
    karci
    Účastník (Participant)

    mayoxy: win mobile to asi nema. Ono na tom videu to nevyzera zle.. ale je to zase len pokus o napodobnenie iphonu. Apple vymyslelo nieco prevratne uz 2 roky do zadu a kazdy sa to snazi len napodobnit. Nikto to vsak este neprekonal. A neprekona to ani ked tam daju trojmetrovy display alebo 12 mpx fotak.

    #166700
    Xavier
    Účastník (Participant)

    Tento telefon urcite nebude lacny a jeho primarnym cielom nie je konkurovanie samotnemu iPhonu. Je to pokracovanie stylovych LG Chocolate. Prva generacia tychto telefonov bola jednou z prvych, ktora zasadila senzorove tlacidla ako hlavny ovladaci prvok a hned na to vznikali stovky replik, ako u iPhonu. A nie je to len nieco korejske. Bol vytvoreny Londynskymi dizajnermi. Aj taky iPhone sa vyraba ajtak len v Číne… A čo sa týka OS- bude použitý vlastný. A suhlasim- iPhone je ajtak iPhone :D a s tým už nikto nič nenarobí…

    #166703
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    a kolko bude na ten ich vlastny OS hier ? kolko sa k nim prida developerov ? kolko hier bude vobec hratelnych na takom displayi ?

    #166707
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Jako designovy koncept ourcite fajn, ale ta pouzitelnost se teprve uvidi. Zase na rosdil od sirokeho a tenkeho iphone je velka sance, ze toto se bude drzet mnohem stabilneji. Ja mam s iPhonem pomerne neprijemny pocit, ze mi telefon kazdou chvili vypadne z ruky. To jsem doted s zadnym telefonem nemel. Ale zase display je bozi a ovladatalnost celkove stoji to za to.

    #166709
    stranger
    Účastník (Participant)

    odklizec, kup si gelaskin. Ten pocit sa potom strati…vlastna skusenost :-)

    #166712
    odklizec
    Účastník (Participant)

    # stranger
    Jo, nejaky obal uz shanim. Docela se mi zalibily veci od SGP:
    http://www.sgpstore.com

    #166766
    Xavier
    Účastník (Participant)

    Nedavno som si kupil GelaSkin na iPod touch. Je to fasa :D Aj keď je to len nálepka, 5€ nie je až tak veľa a zároveň sa mi to aj veľmi páči :D Ja mám tú bielu s tými lebkami :D:D Ale dnes som ju akurat odlepil, postrihal a prilepil na zošúchaný kryt SonyEricssonu C902- vrstva farby na kryte batérie sa mi rozpadla a tak tam mám túto nálepku :D:D a nevyzera to az tak zle :D:D

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.