JBL Spot

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #61810
    krondo
    Účastník (Participant)

    planujem kupit k macbooku nejake audio a celkom sa mi zapacili JBL Spot, ak to mate niekto doma napiste ako ste s nimi spokojny.pripadne by ste mi mohli poradit nieco v podobnej cene..dakujem :)

    #153262
    Michachal
    Účastník (Participant)

    ja som tieto “spoty” iba pocul a povedal by som iba ze: da sa to prezit :) … ten zvuk je celkom dobry, no uprimne odporucam doplatit tych 30 euro a kupit si HK Soundsticks II … to je za tie prachy veeeelmi kvalitne repro 2.1 :) .. hlavne ma krasne vysky a stredy, o basoch nehovoriac … teda spon podla mna … treba si vypocut :)

    #153266
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    ja ich mam, su to vyborne “stolove” repraky, ziadne chrchliaky. mozem len odporucit.
    ked som ich kupoval tak som chodil po jednom megastore s ipodom v ruke a skusal asi 30 roznych znaciek, tieto bolo rozhodne najlepsie :)
    aj ked Soundsticky tam uz nemali :))

    #153267
    krondo
    Účastník (Participant)

    na ”da sa to prezit” repraky je tych skoro 4k trochu vela.nad soundticks II neuvazujem kvoli dizajnu ktory je proti mojmu vkusu.to tu nikto iny nema repraky ku kopmu?alebo vsetko audiofily so 7.1-kami za 2000evro :-P ?

    #153268
    gidy
    Účastník (Participant)

    len drevene bedne su tie prave bedne :)
    1 m vysoke drevene trojpasmove bednicky :) to sa pouziva ku kompu :)
    co je male, to nemoze hrat dobre. na kvalitny zvuk potrebujes poriadny objem ozvucnice.
    vynimka je znacka Bose. ta ma udivuje doteraz

    #153269
    Michachal
    Účastník (Participant)

    “da sa to prezit” je moja hlaska oproti Soundsticks :) … ono tie Spot-y fakt nehraju az tak zle, len moj osobny nazor je, ze za by mohli hrat lepsie… ono tu cenu vymrstuje dizajn :) … ale zase, oproti Creature alebo Spyro hraju trochu lepsie … tie napriklad ja velmi nemusim, bo ta tie prachy to znie smiesne … ak nezalezi velmi na dizajne a ide vylozene o zvuk, odporucam Logitech Z4 … je to cca 70 eur a hrali velmi slusne …. ciste vysky aj stredy, len trochu dost basuju (v byte sa zidu trpezlivi susedia) … treba skusit… a hlavne pocitat review

    #153270
    krondo
    Účastník (Participant)

    drevene bedne si kupim ked budem zarabat, ako chudobny student je toto maximum co si mozem dovolit:( .hm, tie Z4 niesu uplny dizajnovy nepodarok, ale ta subwooferova ”bedna” by mi asi vadila-moc ju nemam kam dat.este jednu vec sa chcem spytat tych co maju doma unibody MB/MB pro:ako drzi koncovka Spot-ov alebo aj inych repro v MB kedze maju mierne upraveny audio vystup?

    #153273
    emerican
    Účastník (Participant)

    Ja mam Mb Alu a mam Z4 slusne repraciky trosku viac basuju tod pravda ale dobry zvuk a kabel s nich do booku ide super. Drzi pevne mam aj sluchatka koss a tie nedrzia alebo doost zle ale tieto Z4ky drzia super a ziadne problemy nemam

    #153280
    krondo
    Účastník (Participant)

    ok, este pojdem popocuvat do nejakeho shopu/ale som viac-menej rozhodnuty/dik

    #257968
    Anonymný
    Neaktívny

    mam tieto repraky vyse polroka a mam taky problem. vyskytol sa uz vlastne skoro po kupeni a spociva v tom ze sem-tam sa pri znizovani hlasitosti stane to, ze zvuk proste vyskoci na maximum. vzdy sa zlaknem a je to dost neprijemne ked napriklad teraz vecer som to chcel dat tichsie a pustilo sa to na maximum. stane sa to tak raz za mesiac. ma niekto podobny problem ,alebo vie ako to vyriesit?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.