KURIOZITKA: Srandovne sluchatka + music talk

Domov Diskusné Fóra Ostatné KURIOZITKA: Srandovne sluchatka + music talk

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57226
    JakubR
    Účastník (Participant)
    #122219
    Aleks
    Moderátor

    Lol :D

    #122223
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Mohli by ste ich skúsiť predať, ako tú klávesnicu bez potlače na MacPlanet.

    #122226
    Kompi
    Účastník (Participant)

    TO su pre lavych ludi :)

    #122330
    Missko
    Účastník (Participant)

    Stylove :)

    #122335
    renad
    Účastník (Participant)

    Slúchatká sú úplne v poriadku.
    Treba už len pohľadať vhodnú hlavu.

    #122584
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    premazané OT vzťahy si riešite na pokec.sk a podobne eseje píšte do školy.. vďaka

    #122586
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ja som si to pozrel už dávnejšie, keď tu niekto len tak hodil link. Takto, nemám nič konkrétne voči žiadnemu štýlu hudby, okrem hip-hopu, ktorý ma dosť obťažuje, pretože ho priveľa hrajú. Problém je väčšinou v ľuďoch, ktorí hudbu robia. Pokiaľ neodkusávaš hlavy potkanom (á la Ozzy Osbourne), alebo podobné somariny (á la Eminem a jeho reťazová píla), nič proti Tebe samozrejme nemám. Pokiaľ viem, black metal má aj niečo s kultovou tematikou, no každému treba dať šancu. Súdiť ich môže iba Boh.

    GJH – Gymnázium Jura Hronca, Bratislava. Vždy keď ideme okolo, škrípeme zubami kvôli jednej programátorskej súťaži, kde sa IMO umiestnili len preto, aby to nevyzeralo ako protekcia, a kvôli nejakým ďalším veciam. :D

    #122587
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Tominko, nechaj mi to tu, prosím, kým si to Count Grishnackh prečíta. Ďakujem

    #122589
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to Tommy_Verceti: Čau Tommy. Ako prepáč, ale momentálne si ma dosť nahneval. Chcel som sa chalana len niečo opýtať. Vôbec som nečakal, že to celé zmažeš! V poslednom období nejako moc rád zmazávaš príspevky. To tu nebývalo zvykom. Áno, uznávam, odbočil som od témy. Ale sme v sekcii OSTATNÉ. A rátal som s tým, že to pochopíš. Však aj táto téma, o dvoch ľavých Apple slúchadlách, je v podstate smiešna a “zbytočná”. Prečo si nás nemohol aspoň upozorniť??? Nemusel si to rovno zmazať. Uvediem príklad. Vrátim sa trošku do histórie. Neboj sa, MacBlog-ovej. V sekcii ostatné bola raz založená téma s názvom: Foto priestorov s Apple produktami. A do reči sa tam dal Milan s užívateľom duro trulo. Začali sa baviť na úplne inú tému – čo je to Freelancer a čo obnáša tá práca. Páčilo sa mi, že si im len povedal, že sú offtopic a ony to rešpektovali. Napomenul si ich. ALE NEZMAZAL SI ICH!!! Neviem prečo si to tak nespravil aj teraz. Na pokec nemám chuť ísť, pretože tu sa cítim lepšie :-). Je to tu slušnejšie a na vyššej úrovni. Už viackrát si zmazal moje príspevky, pričom si nemyslím, že nemuseli byť. Ale už s tým asi nič nenarobím. Tak to býva. Tí, čo sú slušní a nevyvolávajú zbytočné konflikty, sú asi pokladaní za najhorších. Prajem Ti ešte pekný večer Tommy.

    #122591
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    pretože je to tu samý bordel neprehľadné a výpovedná hodnota príspevkov je bohužiaľ veľmi slabá … a opäť vidím len Tvoje eseje ku každej blbosti ktoré ešte viac zneprehľadňujú témy… vravel si že sa to pokúsiš zostručniť ale nezdá sa mi že by sa Ti to darilo…keď chceš komunikovať s MLN nemám proti tomu vôbec nič kontaktuj ho ale priamo..
    a tamto vôbec nemalo nádych konflikotv flameov ani ničoho…
    nevyplatí sa k ľuďom správať slušne bohužiaľ preto som zmenil taktiku .. donekonečna upozorňovať ma už nebaví nemá to zmysel .. ak sa niečo stratí určite nájde užívateľ dôvod v racionálnych alebo vypísaných pravidlách…

    #122594
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to MiLaN: Nie nie, nie som z tadiaľ. Som z Martina a študujem na Gymnáziu Viliama Paulinyho-Tótha. Btw. pekne si to napísal s tou hudbou. Len Ozzy to robil dávno, keď bol prezývaný ako Madman niekedy v 80. rokoch. A kúsal hlavy netopierom. A raz ho jeden silno pohrýzol, tak s tým potom prestal :-))). Ale aj to je diskutabilné. V každom prípade, ja sa na neho pozerám ako na heavy metalovú ikonu a všímam si jeho hudbu. To, že bol trošku bláznivý je iná vec. Ale k rockerom to aj patrí, nie? A na to, že už má 60 rokov a trpí parkinsonom stále vyzerá super, robí super hudbu (však jeho posledný album Black Rain z roku 2007 je úplna špica). No a tiež ako Ty, aj ja striktne odmietam hop-hop :-))). A na black metale milujem najmä to, že keď ho počúvam, najmä ten pravý, nórsky, tak sa cítim ako na inom svete. Kvôli tomu, že vyvoláva geniálnu atmosféru. Cítim sa, ako keby som bol v temných severských lesoch. Cítiť tam mystiku, históriu, legendy, vikingov, temnotu, prázdnotu, pesimizmus, ale aj protikresťanské a satanistické témy v textoch. Ja si všímam hlavne hudbu a atmosféru, ktorú vo mne vyvoláva. Btw. presne sa aj ja riadim tým, že každému treba dať v živote šancu. A preto aj mňa mrzia viaceré škandály, ktoré vyvolávali/vyvolávajú black metaloví umelci (ale nie všetci) ako vraždy, vypaľovanie kostolov v Nórsku na začiatku 90. rokov a podobne. Ale každý raz bude súdený. Len ma mrzí, že viacerým nebohým black metalovým umelcom nemal kto zvestovať Božie slovo, respektíve neprijali ho. Som smutný, že budú zatratení. Som smutný, že takéto perly budú hodené sviniam. Ale to je už iný príbeh.

    #122597
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to Tommy_Vercetti: OK povedal som si len to, čo som chcel. Ospravedlňujem sa, ak to niekoho pohoršuje. Ak Ťa to irituje, tak prestanem, sľubujem. Ale toto mi nedalo, nejako som mal povinnosť na to reagovať. Povedal som si, že už nebudem písať eseje. Mrzí ma to, že som to porušil. V podstate, necítim sa nevinný. Už tak písať nebudem. A keď hej, nech mi ucho odpadne. Btw. ja osobne si nemyslím, že svojimi príspevkami s MLN spôsobujeme bordel alebo konflikty na MacBlogu. Však na sekciu ostatné nechodí veľa ľudí. Nemiešam sa niekde, kde sa rozoberá nejaký vážny problém so softvérom alebo hardvérom. Tu nikoho neobťažujeme. Ale keď si to vyžaduješ, OK, budem to plne rešpektovať. HOWGH.

    #122598
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    myslím že dosť veľa ľudí používa výpis tém ako ja.. nechodia cez konkrétne kategorie… keby som teraz nepil jim beam a nepočúval moje srdcové klasiky deep purple led zeppelin etc tak by som to mazal :) btw. áno black rain je výborný album aj keď je ozzy pako čo žerie holubom hlavy tak dokázal aj bez výnimočného hlasu zvečniť svoje meno :)

    #122599
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to Tommy_Verceti: To je ono, vidíš že to ide, kámo :-)))). Stará klasika je parádna. Neznášam mainstream hop-hop a pop čo hrá nonstop Fun rádio. Však, nebesá, keď ľudia nevyvolávajú konflikty a nerobia bordel, netreba ich mazať.

    #122600
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    funko som prestal počúvať práve kvôli ich sloganu že stále hrajú len hudbu to mi na nich vadí … a hip hop nemôžem vystáť :) ::::mama dont cry i just wanna stay high:::: :) asi ma premažú ostatní moderátori :D

    #122601
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    to Tommy_Verceti: :-) ROFL :-) Funko som počúval dávno, teraz už len Rádio_FM a tam metalovú šou Headbanger_FM. Odporúčam. Každý pondelok o 22.00 hod. Jediné poriadne rádio na Slovensku. A pritom je verejnoprávne. Jediné, čo hrá na Slovensku metal. Aj cez deň :-).

    #122602
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    premenoval som názov témy aby to bolo ok :) ja počúvam takmer všetko najmä kvalitný rock a okolo toho.. a potom kvalitnú elektronickú hudbu (hardcore, psychedelic, psytrance, drumnbase, dubstep…) vlastne zo všetkého kvalitné veci okrem hop hop :)

    #122627
    ivan.m
    Účastník (Participant)

    @Count Grishnackh: ty rad pises eseje, ze? Tu sa vacsiou vyjadrujeme strucne a presne (setri to cas), s takymito prispevkami sa prestahuj, ako Tommy povedal, na pokec

    #122630
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Ja mám eseje tiež rád, a čo? Zlaté pravdilo – keď Ťa to irituje, nečítaj to. Si ako odporcovia Radka Hulána. Tiež sa na nich iste dobre smeje… :D

    Count Grishnackh: Mne sa od Ozzyho páči “Mama, I’m coming home”. Je to hlavne hudbou, ktorá je na rozdiel od jeho ostatnej, bližšia môjmu žánru. Nad jeho hryzením hláv nejdem špekulovať. Možno bol úchylný, možno však chcel byť iba zaujímavý. Jeho rodinka je skoro až legendárna a tajomná, rovnako ako on. Čo sa týka “posledného súdu”, prezentovať náboženské názory na Internete nie je práve najšťastnejšie, no myslím si, že Božie chápanie je na vyššej úrovni, ako to ľudské a dôležité je to, aký človek v skutočnosti je, takže to čo my môžeme označiť za neprípustné voči súčasnej spoločnosti, môže Boh brať inak. Nejdem však hovoriť za neho, pretože to vie iba On sám.

    Asi by sme to mali nechať, lebo nám dajú aj ban. Veľa šťastia na maturite.

    Tommy: Ďakujem, že si mi tam ten príspevok ponechal.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.