ICQ Hack

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56303
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Dnes sa mi stala veľmi podivná vec, okrem toho že ma vyhodili s práce som ráno našiel na Macu napísané že som sa na moje ICQ pripojil z iného klienta. Tak som si povedal no asi som bol námesačný a pripojil som sa z iPhonu. Tak som skúsil pripojiť sa a zrazu mi ICQ tvrdí že mám zlé heslo.
    Tak som si povedal možno blbne Adium, tak som skúsil iný account ktorý fungoval, tak som skúsil pripojiť sa cez ICQ2GO ale tiež nič, tak som si chcel nechať poslať heslo na mail ale mail ktorý som mal zaregistrovaný už nemám a neni ani funkčný a tak zostávam už pomali zúfali.
    Skúšal som už aj hľadať niečo na hacknutie vlastného konta, ale tiež neúspešne.
    Takže moja otázočka, máte niekto podobné skúsenosti poprípade skúsenosti s hackovaním ICQ?
    Pls help nechce sa mi zakladať nový Account

    #117227
    dex
    Účastník (Participant)

    Súčasť výpovede ;)

    #117230
    martingross
    Účastník (Participant)

    Riešil som tento istý problém po návrate z dovolenky. Ľudia sa mi stažovali že im posielam .EXEčka , pritom som bol 14dni offline a užival si slnko na pláži. Nemám automatické prihlasovanie a moje heslo tiež nikto nevie. Nakoniec som sa dozvedel že každy kto klikol na to EXEčko sa stal tiež okamžite infikovaný a nemohol sa dostat na svoje konto.

    Ked som si cez http://www.icq.com pozeral svoj profil dozvedel som sa že sa mi tam niekto Hackol, zmenil udaje a požadoval 49$, po ich úhrade by som sa dostal naspäť k svojmu kontu a stovke užívatelov ktorých som tam mal a komunikoval snimi. Tak som zalozil nove konto, rozposlal ludom maily o zmene a vcelku som aj rad lebo tam aspon nemam niektorych ktorych som tam nechcel mat :)

    #117249
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Diky za odpovede, no asi mi nezostáva nič iné.

    #117253
    pedro
    Účastník (Participant)

    Kiko: Ked uz si k tomu takto donuteny, mozno by si to mohol pouzit ako zamienku skoncovat s ICQ :-) Ja s nim postupne koncim asi rok, a snazim sa viac vyuzivat GTalk alebo MSN…ICQ je jednoducho zle.

    #117256
    dex
    Účastník (Participant)

    Pedro má pravdu. GTalk by bol úplne ultimate, keby ešte podporoval prenos súborov, ale aj bez neho… MSN nechajte Microsoftu (aj keď je fajn) ;) Ja osobne používam Adium, kde mám GTalk a ICQ (ICQ z nutnosti), kedysi som zvykol používať cez Adium aj MSN a Yahoo (Yahoo bol veľmi podarený), no pre minimum kontaktov som s nimi skoncoval. V každom prípade som chcel povedať, že ak máte Adium, kľudne používajte aj viacero služieb pri sebe, vôbec si to nevšimnete ;)

    #117259
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Taktiež mám aj Gtalk account ale bohužiaľ mám ešte stále väčšinu kontaktov cez ICQ :(

    #117263
    pedro
    Účastník (Participant)

    Kiko: podobne som na tom aj ja…je to zdlhavy proces zbavit sa ICQ:-) ale myslim ze napr. to co sa stalo tebe je dost vhodny presviedcaci argument aby tvoje kontakty presli na nieco ine ako ICQ..

    #117265
    tyshan
    Účastník (Participant)

    mne sa stalo to iste

    #117278
    karci
    Účastník (Participant)

    Ja som zatial s icq spokojny, nic taketo s mi nestalo a v pohode funguje na vsetkych miestach kde sa pripojim.

    Lenze keby za aj chcem prejst na GTalk alebo nieco ine, tak ja mozem, ale kôli mne to nebudu robit aj dalsi xy ludia co mam v icq…

    #117281
    pedro
    Účastník (Participant)

    karci: vies o tom,napriklad ze na 100% porusujes licencne ustanovenia ICQ?
    napr:
    -oficialne nemozes pouzivat iny klient ako oficialny ICQ (cim je v podstate kazde icq na OS X nelegalne, kedze oficialny klient neexistuje, iba pre Classic)
    – s ostatnymi som si nie isty, ci ich dodrzujes alebo nie, ale proste su podobne “chore”…stoji to za to pogooglit si par clankov o tom ako je icq nanic.

    jasne ze teraz nejdu vsetci kvoli tebe prechadzat…mozes im to iba odporucit..poslat par liniek na odstrasujuce priklady..ono to pride. Ja som uz takto presvedcila asi 20 ludi :-)
    (ale icq stale pouzivam aj ja, niektori ludia si proste nedaju povedat)

    #117283
    Kiko
    Účastník (Participant)

    Ale môžeš ich aspoň presvedčiť aby začali používať ako klienta napr. Adium alebo Pidgin, ak ma niekto gmail, stačí už len aby sa tam spustil aj Gtalk a máš vyhrané :)

    #117303
    Aleks
    Moderátor

    Pedro: existuje aj pre OSX ( ale má look’n’feel aj celá jeho úroveň je ako z pred 10 rokov ~~ http://www.icq.com/download/mac/ )
    A ańo, ICQ je fakt zlé ale bohužiaľ v našich končinách rozšírené…

    #117328
    Amarok
    Účastník (Participant)

    kiko.. ak si masochista, sebevrah, uchyl alebo iny klasik :-) tak na spajanie accountou roznych IM odporucam skusit centericq :) …resp. centerim ci ako sa vola ten novy port. ja ho mam na jednom serveri kde mam ssh pristup a je to skratka klasika:)

    ps: pre info.. center icq je terminalova verzia IM klienta ktora bola a je vyvijana primarne pre linux, ale prekompilovat sa da takto vyzera http://blog.mypapit.net/wp-content/uploads/2007/10/centerim3.jpg
    you either hate it or love it :)

    pps: to len pre zaujimavost :D

    #117331
    pedro
    Účastník (Participant)

    Aleks: o tej verzii viem,ale nepodarilo sa mi ju rozchodit na OS X od 10.4.6-10.5.1 takze som to povazoval za irelevantne.

    #117347
    RicCo
    Účastník (Participant)
    #117426
    depi
    Účastník (Participant)

    Pozeram statistiky a cudujem sa preco mam odtialto navstevy, vdaka za odkaz RicCo :)

    #117464
    RicCo
    Účastník (Participant)

    nemas zac, podla mna je dobry tak sa s nim rad podelim dalej ;)

    #117516
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    icq je najrozsirenejsi. nech by bolo aj 100 dvovodov preco ho nepouzivat, stale by ho ludia pouzivali. Neverim ze to bude take ako s win a mac, ze postupne ludia prejdu z winov na maci. Z icq ludia nikdy neprejdu na nieoc ine. je to tak.. bohuzial alebo nastastie.. to je uz recnicka otazka

    #117856
    toki
    Účastník (Participant)

    Prepac, ale podla mna bud chces ziskat pristup na nejaky cudzi ucet, alebo si si jednoducho nedostatocne zabezpecil svoj MAC ci PC. Alebo zeby dalsi “nbusr123”? :-)

    Vela stastia

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 23 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.