Instalacia novych aplikacii pre iPod touch

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Instalacia novych aplikacii pre iPod touch

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 38 )
  • Autor
    Príspevky
  • #56227
    M_@rt_In
    Účastník (Participant)

    zdravim,
    ako viete, na iPod touch bol vydany balik aplikacii ktory stoji 20 dolarov a kupuje sa to cez iTunes.
    chcem sa spytat ci to uz niekto skusal, lebo ja ano a nepodarilo sa mi to … takze zaplatil som 20 dolarov, stiahlo sa to, dal som sychronizovat a dostal som velke gulove … neviem v com je problem ale tie aplikacie sa mi nenaistalovali … cize teraz nemam ani peniaze ani moj zakupeny update :(

    #116693
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    Je absolutny skandal, co spravil Apple svojim zakaznikom. Kupil som 16GB iPod pred Vianocami a teraz ma za to krasne potrestali. Za prve si musim kupit aplikacie, ktore su uz davno vyvynute (pre iPhone) za 20 dolarov (ten iPod stal cca. 480 Euro = 706 USD). A za druhe kedze u nas Apple Store nefunguje tak to ani nemam ako spravit.

    To je snad zly vtip.

    OPRAVA: ten iPod stal cca. 450 Euro = 660 USD

    #116697
    pedro
    Účastník (Participant)

    Pajlo: mozem sa spytat kde si kupil ipod touch 16gb za 480eur? lebo v europe stoji vsade 369…tak mi to pride celkom rozdiel..a existuje asi 100sposobov ako sa zaregistrovat na nejakom applestore :-) tusim aj tu na fore na to boli navody, a ked nie tak na mujmacu urcite.

    #116698
    M_@rt_In
    Účastník (Participant)

    takze vela ludi ma problem s instalovanim balika aplikacii pre iPod touch … na nete sa mi podarilo najst navod ako na to … sam som to este nevyskusal, lebo som v praci a nemam tu iTunes.

    toto je normalny postup pri ktorom by to malo fungovat:
    1. Upgraded iTunes to version 7.6.0.29
    2. Upgraded the iPod Touch to software version 1.1.3
    3. Went to this iTunes Store link and purchased the software
    4. Followed Apple’s instructions and clicked the “Synch” button in iTunes and disconnected the iPod Touch

    ked to nebude fungovat treba pokracovat tu:
    1. Plug iPod Touch into computer (after you’ve done steps 1-4 from the list at the beginning of this article)
    2. BACK UP YOUR IPOD!!! (doing the rest of these steps will erase EVERYTHING from your iPod)
    3. Start iTunes
    4. Click your iPod’s listing under “DEVICES” in iTunes
    5. Click the Summary tab
    6. Click the “Restore” button (THIS ERASES YOUR IPOD’S DATA!!!)
    7. Wait for the magic to happen…
    8. You may need to Register your iPod with a different name than it used to have before the restore and DO NOT USE THE PREVIOUS SETTINGS OR BACKUPS (thanks to Natalia in the comments for that tip!)

    tuto je link k celemu clanku:
    http://smarfy.com/ipod-touch-january-software-upgrade/

    ked pridem domov tak to vyskusam a dam vediet ci to pomohlo….

    #116701
    janopi
    Účastník (Participant)

    …tak som to aj ja skúšal ale vypisuje chybu že iTune Store not complet request … chyba 5002 a že to treba skúsiť neskôr … :(

    #116742
    cortez7
    Účastník (Participant)

    Pre tych ktori nemaju v umysle zaplatit 20USD za tento balicek je tu (asi) riesenie:
    http://iphonetv.magnify.net/item/6W5D9W4DFT1ZTC24
    vo videu je k videniu aj postup ako na to aj linky na stiahnutie potrebnych utilitiek aj samotneho baliku s aplikaciami…
    bohuzial som to nemohol kompletne vyskusat
    nahral som len subory do iPodu aj to nie pomocou softu WinSCP ale pomocou total commanderu a plug-inu …
    ale neuskutocnil som posledny krok cez program putty.exe pretoze nemam doma k dispozicii wi-fi…
    aplikacie sice mam v ipode ale zatial su nefunkcne…
    ako to niekto zmakne pls hodte tu REPORT…. diky

    #116746
    nemo
    Účastník (Participant)

    cortez7: jenze drobny hacek je v tom, ze tim ztratis moznost jednoduchych dalsich aktualizaci apod. Podle me tech 360 korun za to stoji.

    #116750
    cortez7
    Účastník (Participant)

    no ja ho aj tak neupdateujem lebo ho mam jailbreaknuty … ja sa nehadam ani nic nepresadzujem …
    ale mozno ma presvedcis aby som ho dal “restore” :) a updateoval ho pravidelne … ale neviem ale zatial tie aktualizacie nic moc….

    #116769
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    pedro> tu http://www.swp.sk a teraz pozeram, ze som predsa uviedol zlu cenu – sorry. Spravne ma byt: ten iPod stal cca. 450 Euro = 660 USD. A je uplne fuk ze existuje 100 sposobov ako sa registrovat, ked ani jeden nie je legalny. A ja som si predsa iPod kupil legalne. Keby robili taketo podrazy z iPhone, tak som ticho lebo ten si tu legalne nekupim, ale s iPodom ma teda poriadne nastvali (a som rad ze nie som sam, uz je toho plny internet – staznosti, staznosti, staznosti – Apple ich nestiha mazat ani z vlastnych diskusii – snad sa z toho poucia, stale trochu verim v ich zdravy rozum).

    #116799
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    Takze zda sa, ze sa nieco predsa deje (a snad to nie je len rumor). V iTunes Store zmizlo tlacidlo “KUPIT” pri aplikaciach pre iPod Touch. Tak si drzme palce.

    #116803
    pedro
    Účastník (Participant)

    Pajlo: kupit si itunes gift card za 10 dolarov na ebayi a otvorit si tak ucet na iTunes Store nie je predsa nelegalne,alebo hej?

    #116806
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    pedro> Pokial viem tak to je nelegalne. Pri registracii na Store totizto prehlasujes, ze si obcan daneho statu (teda z USA v pripade iTunes Store USA…) a vsetok material (piesne, videa, software, …) je licencovany len pre obcana tohoto statu.

    #116808
    M_@rt_In
    Účastník (Participant)

    o tom sa da diskutovat, ale funguje to … ja som pisal aj na support, lebo mi dva krat strhlo tych 20 dolarov a uz mam aj kladnu odpoved, ze moja poziadavka o vratenie bola vyriesena a o 3-5 dni budem mat spat peniaze na iTunes konte, cize aj support funguje hehe

    #117357
    maweceq
    Účastník (Participant)

    uvazoval som nad kupou iphone no za tie prachy sa bojim prist o zaruku.. iphone touch v podstate nema jedine a to telefonovanie. co zasa vynahradim lacnym telefonom.. resp. w810i ktory mam :) .. uvazoval som uz aj o kupe nejakeho mda (htc p3300) kedze to ma vsetko co chcem plus kopec dalsich moznosti ktore ani ipod ani iphone neponuka.. a ked uz sa mam rozhodnut pre ipod touch rad by som si tam doinstalovaval rozne aplikacie – legalnou formou.. preto sa chcem opytat ci je to mozne pripadne akou formou… alebo mam si radsej kupit to HTC? :) budem rad ked mi odpoviete cim skor, dneska by som chcel zajst do obchodu :) dakujem

    #117359
    M_@rt_In
    Účastník (Participant)

    teraz si mozes legalne, bez straty zaruky mozes naistalovat len ten maly balik aplikacii co teraz vysiel nic ine … ALE koncom februara apple vypusti dev kit pre ipod touch a iphone cize potom bude mozne legalne instalovat aplikacie tretich stran. neviem ako to presne bude fungovat, ci apple bude kazdu novu aplikaciu schvalovat a udelovat povolenia developerom na jej pouzitie v ipode/iphone alebo to bude volne.

    #117361
    maweceq
    Účastník (Participant)

    je jednoduche si ten balik stiahnut? moc som to z tohto threadu nejako nevycital… takze odporucas kombinaciu ipod touch + telefon oproti mda?

    #117363
    M_@rt_In
    Účastník (Participant)

    ten novy balik aplikacii je uz priamo v novych ipodoch … mozno este na Slovensko nedorazili, tak preto ak si ho budes kupovat, tak pockaj kym bude tam uz firmware 1.1.3, popripade sa informuj u predajcu, lebo ak si ho kupis so starym firmwarom, tak za ten balik aplikacii budes platit 20 dolarov.
    tazko sa mi hovori, ci ti ho odporucam skorej ako mda … u mna ipod touch splnil nadmieru moje ocakavania … internet, mail, video, hudba no proste parada…

    #117420
    Alo_ve
    Účastník (Participant)

    to: M_@rt_In
    Ahoj, chcem sa opytat. zda sa, ze ty si to uz absolvoval. Mam nový touch, ale spred vianoc, takze bez nových aplikácii. a chcem sa opytat ci tomu rozumiem spravne. nemam ucet na itune, takze jedina sanca ako aplikacie do ipodu dostat je kupit si cez ebay gift card na itunes, zalozit konto niekde, napr. v californii a cez to potom zaplatit za aplikacie a nainstalovat ich? to je jedina alternativa, ktorá je legalna? vdaka za odpoved.

    #117534
    Pajlo
    Účastník (Participant)

    lo_ve> Ano to je jediny sposob (ak nechces jailbreak) ale nie je legalny. Apple totiz zabudol na zbytok sveta – EU, Rusko a pod. IMHO je to absolutne neospravedlnitelny krok od Apple.

    #117882
    pregot
    Účastník (Participant)

    nahodou niekto nevie kedy bude pixmania predavat iPod touch s tym firmwareom 1.1.3?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 38 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.