Biele iPhony 4 budú dostupné až v júli

Predobjednané iPhony 4 boli prvým majiteľom dodané už 22. júna, oficiálny predaj v obchodoch začína dnes, 24. júna. Zákazníci, ktorí sa tešili, že si kúpia biely iPhone 4, však zostali sklamaní. Biely iPhone 4 chýbal aj v ponuke predobjednávok, Apple to už potvrdil aj oficiálnebiele iPhony 4 budú dostupné najskôr v druhej polovici júla. Dôvodom má byť skutočnosť, že ich výroba je náročnejšia, ako sa očakávalo. Apple v krátkej tlačovej správe nezabúda dodať, že dostupnosť obľúbenejších čiernych modelov nie je ovplyvnená. Otázne však je, či sú čierne iPhony 4 skutočne o toľko populárnejšie, alebo len ľudia uprednostňujú čierny model pred dlhým čakaním na biely. V tlačovej správe chýbala informácia o tom, aká bude dostupnosť bielych iPhonov 4 v nových krajinách, do ktorých sa bude predaj iPhonu 4 postupne rozširovať. Dá sa však predpokladať, že v čase, kedy bude iPhone 4 dostupný u nás (pravdepodobne v auguste), budú mať zákazníci k dispozícii obidva farebné varianty.

komentárov
  1. samozrejme, biely je “viac Apple”,
    ale oveľa väčším problémom bude zrejme cena, ktorú si zrejme tradične na Slovensku šafáriaci operátori nabalia v náš neprospech :-(,
    že by nám Tmobile opäť predviedlo tančeky s cenou pri vyčkávaní akú výšku nahodi Orange :-) ?
    budeme sa zase prihlasovať do predobjednania? Vie to niekto?

    0
    0
  2. na take veci je este straaasne skoro :D:D,, este ani nevieme, ci budeme v tej tretej vlne,, mozno nas aj africke krajiny predbehnu :D, a biely bude stat asi tolko isto co cierny,, len ci sa vobec na slovensko dostane :D

    0
    0
  3. Pan Bales,
    opravte si chybu v ostatnej vete clanku: “…obidve farebne varianty.” Slovo variant je v SK muz. rodu, varianta v zenskom je bohemizmus. :)

    0
    0
  4. Ja chcem jednoznačne biely …začiatkom Septembra mi končí paušal u ružových a asi sa pôjdem spýtať či sa dá predobjednať …penízky už odložené …mám odloženú plnú sumu :D ale verím tomu že ako vernému zákaznikovy mi dajú dobrú zľavu ako pri 3G :D

    0
    0
  5. nadherne sperky tie nove ifony, asi kupim priatelke biely … uzas sa nato pozerat, este tomu dat batovsku cenu a parada, zase raz chlapcom zo slnecnej kalifornie nieco vyslo :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.