Tretia betaverzia Office for Mac 2011 – nové ikony a splashscreeny

Microsoft vydal už tretiu betaverziu pripravovanej kancelárskej sady softvéru Office for Mac 2011, ktorej finálna verzia by mala byť verejnosti dostupná už koncom roku. Okrem menších zmien v zmysle opráv chýb a vylepšení v užívateľskom rozhraní nám táto betaverzia ukázala aj nový dizajn ikon a splashscreenov.

Nové ikony aplikácií v Office for Mac 2011 (MacRumors.com)

Splashscreen Office for Mac 2011

Nové splashscreeny v Office for Mac 2011 (MacRumors.com)

komentárov
  1. Naco to komu je? Za tie peniaze mam iWork a iLife a Mac OSX na min. 10 pocitacov. (family packy), alebo polovicu na novy MacBook. Podpora slovenskeho jazyka takmer ziadna a za tie peniaze by byt mala plna. Cena MS Office 2008 stoji cez 500Eur! Toto bude za kolko?

    0
    0
  2. masmi: Skusal som MAC Office 2011 Betu 2 a makra v Exceli fungovali v poriadku.

    Ja potrebujem Office na Macu koli firemnym dokumentom, kde su makra a koli public foldrom v Outlooku (tie zatial v Bete 2 nefungovali uvidime ci uz v Bete 3 funguju). Paci sa mi, ze tam pridali aj Microsoft Comunikator, vo firme pouzivame OCSko. Doposial sa dal na pripojenie na OCSko pouzit Messenger, ale tam nefunguje zdielanie plochy, dufam ze v Comunicatore to uz pojde.

    0
    0
  3. Hirohito: Cena MS Office 2008 za 79€ (Akcia platí do 30.6.2010). Pôvodná cena balíka MS Office 2008 je 132€. Stačí pohľadať v SK obchodoch. Odkiaľ si ty prišiel na tú cenu?

    0
    0
  4. @corrector: myslím, že je rozdiel medzi verziami “Home&Student” a “Business” – prvá stojí cca €131 a druhá cca €500.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.