World of Warcraft možno už čoskoro aj na iPade

Ak patríte k ľuďom, ktorí podľahli celosvetovo úspešnej online hre World of Warcraft, zrejme vás nadchne správa, že služba Gaikai možno už čoskoro prinesie možnosť hrať túto hru aj na iPade. Samozrejme, nepôjde o iPad verziu hry, ale o jej stream zo serverov služby, ktorý bude na iPade zobrazovaný ako video. Oficiálne bude služba vyžadovať Flash, no iPad sa podľa všetkého dočká vlastného klienta, ktorý bude fungovať buď prostredníctvom HTML5 v internetovom prehliadači alebo cez samostatnú aplikáciu. Samozrejme, WoW je hra vytvorená pre počítače (dostupná je aj verzia pre Mac), a tak bude okrem samotného streamu vyžadovať iPad verzia aj vytvorenie nového ovládania prispôsobeného dotykovej obrazovke.

Netrpezliví nadšenci hry si zatiaľ môžu vyskúšať iPhone aplikáciu World of Warcraft Mobile Armory, ktorá je bezplatne dostupná v App Store, a umožňuje prehliadanie informácií napríklad o vašich postavách.

komentárov
  1. vyrtualnymi tlacidlami a namiesto mysi prst, alebo to bude citat myslienky.. Pravdepodobne jedna z tychto dvoch moznosti.. :)

    0
    0
  2. Ovladanie si viem predstavit – pohyb postavy virtualnym joystickom, pohyb kamery pomocou dvoch prstov a vsetko ostatne je na pocitaci klikatelne, takze na iPade ‘tukatelne’.

    Problem by bol vsak hlavne s kvalitou/plynulostou obrazu/odozvou. Neviem si predstavit, ze nieco take by sa dalo streamovat live cez 3G :D

    Ak by to malo fungovat pomocou OnLive, tak tomu uverim, ale inak nie.

    0
    0
  3. Myslim ze to pojde ako povedal Mithy ale starosti mi robi ze kolko za to na apps budu chciet tiez musis mat dobre pripojenie na internet myslim ze u kamosa si mozme potom pekne zahrat :D

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.