Odpoveď na: Prenos sms z Androidu do iPhone

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Prenos sms z Androidu do iPhone Odpoveď na: Prenos sms z Androidu do iPhone

#344082
Ne_X_uS
Účastník (Participant)

Dreamer: Mna nemusis poucovat o telefonoch alebo operacnych systemoch..Mal som ich viac ako ty rokov..Nie je to urazka,ale mal som fakt vela telefonov..Od Apple kazdy, od 2G,3G,3GS,4,4S,5..iPady tiez.Takisto blackberry,Symbian,Android,Windows Phone,Windows Mobile..Zo vsetkych operacnych systemov je top Android. Ked nieco potrebujes,jednoducho to nainstalujes,nie ziadne iTunes a blbosti. Jednoducho stiahnes a mas.Potrebujes nieco poslat cez BT,posles-nie je taky pomaly ako opisujes..Chces flash? Mas.
App,ktore su na Apple platene,su vacsinou na Androide zadarmo.Blbosti ako kompatibilita a hovadiny ,mi nemusis hovorit.Bezia rovnako na Androide ako na Apple,len s tym,ze Apple si za ne uctuje peniaze..Ak niekto chce plnu app,moze si zaplatit,ak niekto chce full app zadarmo,na Apple musis mat JB,stracas zaruku a musis vsetko cez iTunes.V androide ak chces plnu app zadarmo,stiahnes a nainstalujes.Priamo v telefone,nic viac.Mozem tu donekonecna hovorit a rozumnymi argumentami podlozit preco Android a nie Apple,ale pri niektorych zarytych jablckaroch to nema vyznam,takze nehovorim nic.
Pytal som sa iba ci niekto nevie o nejakom programe na transfer sms.Ako som pisal,niektore veci,co ma Android ako samozrejmost,viem prekusnut..Ak ale neviete o programe,nepiste tu OT,ktoreho je tu dost.Dakujem.

PS: myslim,ze tema sa moze locknut,lebo to tu nema vyznam.