Prvé obrázky Microsoft Office 2011 pre Mac

Stránky Boy Genius Report zverejnili prvé screenshoty z balíku kancelárskych aplikácií Microsoft Office 2011 pre Mac, ktorý má byť vydaný neskôr tento rok. V obrázkoch sú viditeľné nové prepracované verzie Wordu, Excelu, PowerPointu a najmä úplne nového Outlooku, ktorý konečne nahradí neobľúbený Entourage.

Outlook

Word

Excel

PowerPoint

Address Book

Calendar

Notes

Všetky screenshoty boli prebraté z galérie stránok Boy Genius Report (BGR).

komentárov
  1. – bude to už konečne niečo stabilné a nemrznúce?
    – bude to už konečne obsahovať SK slovník a gramatiku?

    0
    0
  2. MS Office ošklivé jako vždycky, zmatek nad zmatek, samé zbytečnosti, ale automatické odpovědi přečtených zpráv, čeština v odeslaných a přeposlaných e-mailech opět nevyřešena… Nestojí to ani za babku!

    0
    0
  3. Hlavne je dolezite, ci konecne bude ms office na mac(win) rovnako chapat a interpretovat dokumenty vytvorene v ms office win(mac)… Uz by sa na tom konecne mohli dohodnut…

    0
    0
  4. ten toolbar je asi v niektorych funkciach aj zdvojeny ale nastastie sa to da aj zmenit, dufam ze zapracovali aj na rychlosti, lebo teraz je rychlejsie spustit (aspon u mna) fusion + office pre win ako tu verziu pre mac

    0
    0
  5. preco porusuju HIG a toolbar nenaprali tam kam v Mac OS X patri – do zahlavia okna? Zas to vyzera ako nejaky portovany paskvil

    0
    0
  6. Souhlasim, cely office porusuje pouzitelnost a inteface MacOS X dalsi podivna implementace Win aplikace do OSX. OSX konci v title baru okna a dal je to chaos. iWork je prehlednejsi, Mail OS X i AdressBook mi vyhovuji take. MS Office fo Mac jsou kocko-pes. Nemam dubid to pouzivat. Dnes sem videl outlook na win. Tolik zbytecnych tlacitek, okynek, ozdubek… Nez neco zacnete dealt zapomenete co to melo byt.

    0
    0
  7. Bud nech spravia presne taky ribon ako je vo win alebo nech to urobia podla osx human interface guidelines. takto to ostalo zase niekde medzi, snad jedine excel sa podoba na windows verziu.

    0
    0
  8. Ja myslím, že Ribbon na Windowse je skvelá vec, len tu je to také nejaké divné. Aj napriek tomu, že som spokojný používateľ Snow Leoparda si myslím, že by Mac OS X potreboval poriadny facelift, UI proste je zastaralé…

    0
    0
  9. siri: UI Mac OS X nie je zastarale, toto je chyba Microsoft Office. Pozri sa na ostatne Cocoa aplikacie, ako maju riesene ikony v toolbare. GUI OS X nijak nerusi a nesnazi sa posobit vycackane ako Win 7 (co rusi), ale ho treba DODRZIAVAT, co Microsoft nerobi.

    Mimochodom, co krucinal robi ikona DISKETY (ano, citate spravne) v ikone „Save“ v baliku Office? Disketa?

    0
    0
  10. @Jozef Remen: disketa je tradicna windowsacka ikona pre “Save”, nielen u MS, ale aj u ostatnych Win programoch. Ja som na to zvyknuty a bol by som nerad, keby to niekto menil na nejake USB alebo CD alebo cokolvek ine. Nemusim citat nadpisy, staci vizualne vnimat zauzivane ikonky ;-)

    0
    0
  11. Na svojom pracovnom počítači nemám MS Office už pekne dlhú dobu a všetky základné veci poriešim cez iWork alebo NeoOffice. Vo väčšine prípadov ale postačuje ten iWork. MS sa vyhýbam oblúkom, lebo sa správajú ako totálni ignoranti. To sa týka aj Adobe, kde sa ich programom nedokážem vyhnúť, lebo ich používame v práci. Tiež kašlú na mac pravidlá a robia si veci podľa seba a potom len pozerám, čo je zase pojekakané.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Apple vydal iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia a ďalšie

Spoločnosť Apple dnes, iba pár dní pred vydaním iPhonu 16 a ďalších noviniek, vydáva plejádu najnovších operačných systémov. Medzi nimi prekvapivo aj macOS Sequioa, ktorý sa tak stal najrýchlejšie vydanou verziou macOS od roku 2012.
pokračovanie článku

Logi PLAY 2024 – Produktové novinky a technologické inovácie

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes na Logi PLAY 2024 oznámila nové partnerstvá a uvedenie vzrušujúcich produktových noviniek pre hráčov a e-športovcov. Logi PLAY 2024 je najväčšou oslavou hier v spoločnosti Logitech. Jednotlivé podujatia sa budú streamované z miest po celom svete vrátane Paríža, Berlína, Šanghaja, Tokia, Sydney, Madridu, Sao Paula, Silicon Valley a mnohých ďalších, aby sa na nich mohli zúčastniť hráči z celého sveta.
Apple Maps
pokračovanie článku

Apple fotí Slovensko, takto vyzerajú jeho autá

Ako z filmu Eurotrip. Práve to si zrejme o dažďom zasiahnutom Slovensku pomyslia zahraniční užívatelia iPhonu, keď konečne uvidia našu malebnú krajinu v srdci Európy v službe Apple Maps Look Around.
pokračovanie článku

Apple predstavil iPhone 16 a iPhone 16 Plus

Jednou z najväčších, ak nie najväčšou novinkou večera, je nepochybne nový iPhone 16. Už klasický model totiž prináša plejádu vylepšení oproti svojmu predchodcovi. Dostupný bude naďalej v dvoch veľkostiach.